to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:17 | 24.01.2022

Πολιτική

Χρίστος Καραμάνος: Η Πολιτική Προστασία Βόρειας Αθήνας συνεδρίασε μόλις... σήμερα

«Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη είναι το πλέον αναποτελεσματικό κράτος»


«Είναι δυσάρεστο, ότι η μάχη που διεξάγεται αυτή τη στιγμή από τους εργαζόμενους της Περιφέρειας για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία, διευθύνεται από το επιτελικό κράτος, το οποίο είναι το πλέον αναποτελεσματικό κράτος που έχουμε γνωρίσει τις τελευταίες δεκαετίες», είπε  Στο Κόκκινο και στον Νίκο Ξυδάκη, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Χρίστος Καραμάνος. 

«Είναι μία ώρα μάχης και εμείς ως αντιπολίτευση είμαστε μαζί με τους εκατοντάδες εργαζόμενους της Περιφέρειας, που δίνουν μάχη για να κρατήσουν όσο γίνεται ανοικτό, το μεγαλύτερο κομμάτι του οδικού δικτύου και να αντιμετωπίσουν τα προκύπτοντα προβλήματα που έχουν μορφή χιονοστιβάδας. 

Αυτή η μάχη διευθύνεται από το επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη, γεγονός δυσάρεστο καθώς είναι το πλέον αναποτελεσματικό κράτος που έχουμε γνωρίσει τις τελευταίες δεκαετίες. Σας αναφέρω χαρακτηριστικά ότι το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας για τα Βόρεια Προάστια δεν συνεδρίασε, όπως έκαναν τα αντίστοιχα όργανα άλλων περιοχών, τα οποία σημειώνεται δεν αντιμετωπίζουν και προβλήματα και συνεδρίασε μόλις σήμερα. 

Ήδη στην περιοχή της Βόρειας Αττικής, υπάρχουν εγκλωβισμοί ανθρώπων και παρατηρούνται όπως αναμένονταν τα περισσότερα προβλήματα στην Αττική. Γι’ αυτό απευθύνουμε έκκληση, να περιοριστούν οι μετακινήσεις στον ελάχιστο βαθμό από τους πολίτες έτσι ώστε να μπορεί ο μηχανισμός να κινείται με τη δυνατή ευχαίρεια και να λύνει προβλήματα. Οφείλουμε επίσης να δούμε και να συνδράμουμε τους ευάλωτους πολίτες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο έλεος του χιονιού».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)