to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:21 | 24.01.2022

Κοινωνία

Βιασμός 24χρονης: Συνεχίζονται οι καταθέσεις - Απειλές καταγγέλλει ο εργοδότης της, «πας να τα βάλεις με billionaires;»

Φίλος του εργοδότη της Γ. Μπίκα καθώς και η 17χρονη φίλη της καταθέτουν σήμερα στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της έρευνας για τον ομαδικό βιασμό που κατήγγειλε ότι υπέστη η 24χρονη σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης - Απειλές κατήγγειλε πως δέχεται ο εργοδότης της Γεωργίας, ο οποίος μαζί με έναν φίλο του ήταν αυτός που συνάντησε πρώτος τη νεαρή γυναίκα την Πρωτοχρονιά και τη βοήθησε να φύγει από το ξενοδοχείο.


Την πόρτα του γραφείου της ανακρίτρια περνούν σήμερα η 17χρονη φίλη της καταγγέλλουσας και ο φίλος του εργοδότη της. Η πρώτη είχε συνοδεύσει την καταγγέλλουσα στο πάρτι αλλά στη συνέχεια αποχώρησε και ο δεύτερος τη συνάντησε το πρωί της Πρωτοχρονιάς, μετά τον φερόμενο βιασμό.

«Είδαμε ένα πλάσμα κακοποιημένο»

Απειλές κατήγγειλε πως δέχεται ο εργοδότης της Γεωργίας, ο οποίος μαζί με έναν φίλο του ήταν αυτός που συνάντησε πρώτος τη νεαρή γυναίκα την Πρωτοχρονιά και τη βοήθησε να φύγει από το ξενοδοχείο.

«Στις 2 Ιανουαρίου, την επομένη δηλαδή ημέρα του πάρτι, ένας εκ των ιδιοκτητών του γνωστού καταστήματος εστίασης, ήρθε στο σπίτι μου και μου είπε “τι πας να κάνεις, θα τα βάλεις με τους billionaires; Δέχομαι απειλές” τόνισε χαρακτηριστικά ο εργοδότης, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Όπως γράφει το ίδιο μέσο, ο ίδιος ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό, μεταξύ άλλων στην κατάθεση που έδωσε την Παρασκευή ενώπιον της ανακρίτριας. Παράλληλα, περιέγραψε την τραγική ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρήκε την κοπέλα όταν τον ενημέρωσε τηλεφωνικά για τον εφιάλτη που πέρασε στη σουίτα του ξενοδοχείου.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το grtimes.gr, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κατάθεση του φίλου του εργοδότη της 24χρονης στην 5η τακτική ανακρίτρια.

«Τη Γεωργία πήγαμε και τη συναντήσαμε στο ξενοδοχείο μαζί με τον εργοδότη της και φίλο μου. Ήταν γύρω στις 11 το πρωί. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από την Γεωργία περίπου ένα εικοσάλεπτο νωρίτερα. Η εικόνα που είδαμε ήταν σοκαριστική. Είδαμε ένα πλάσμα κακοποιημένο. Αμέσως μετά πήγαμε και συναντήσαμε τον μετρ», κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες ο μάρτυρας.

Σήμερα, το κατώφλι της ανακρίτριας αναμένεται να περάσει και η 17χρονη φίλη της Γεωργίας, που την είχε συνοδεύσει στο πάρτι στο ξενοδοχείο, αλλά στη συνέχεια αποχώρησε.

Αναμένονται οι τοξικολογικές

Στο μεταξύ, η ανακρίτρια αναμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογιών εξετάσεων της 24χρονης που θα ρίξουν φως στην υπόθεση και θα κρίνουν την περαιτέρω δικαστική έρευνα. Δείγμα ούρων έχει σταλεί και εξετάζεται από εξειδικευμένο εργαστήριο της Ελβετίας για τυχόν ανίχνευση νέων συνθετικών ψυχοτρόπων ουσιών που κυκλοφορούν στην αγορά και δεν έχουν καταγραφεί από τα ελληνικά εργαστήρια. Το ίδιο εργαστήρι αναμένεται επίσης να αναλύσει και να προσδιορίσει το επίπεδο αλκοόλης στον οργανισμό της κοπέλας.

Πόρισμα με βάση τα παραπάνω αποτελέσματα θα συντάξει η Ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΑΠΘ και θα την αποστείλει στην ανακρίτρια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Αυγή

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)