to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:58 | 22.01.2022

Πολιτική

Εκκολάπτουν νέα δίωξη δημοσιογράφου, επισημαίνει ο Ν. Φίλης για την υπόθεση εργαζόμενου του News247

«Ο Μητσοτάκης και η ακροδεξιά παρέα του θέλουν να μας γυρίσουν στο 1960», είναι το αιχμηρό σχόλιο του τομεάρχη Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία


Δήλωση τομεάρχη Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκου Φίλη, για την κλήση από εισαγγελέα του δημοσιογράφου Νίκου Γιαννόπουλου:

«Ο Μητσοτάκης και η ακροδεξιά παρέα που έχει μαζέψει θέλουν να μας γυρίσουν στο 1960, αλλά εμείς θα κάνουμε αυτό που περνάει από το χέρι μας για να τους διώξουμε το 2022.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Γιαννόπουλος, που κάνει εκπαιδευτικό ρεπορτάζ στο News24/7, καλείται από τον Εισαγγελέα Πειραιά ως ύποπτος για τέλεση ποινικού αδικήματος, επειδή πέρσι το Σεπτέμβριο πήρε συνέντευξη από μαθητή κατειλημμένου σχολείου! Θαρρείς και ο μαθητής έκανε έγκλημα ή ο δημοσιογράφος έχει καθήκον άλλο, από το να ερευνά, να μιλά και να αποκαλύπτει. Και μην σκεφτείτε «ανεξάρτητη Δικαιοσύνη»... Είναι σαφές ότι αν δεν δίνουν εντολές, το λιγότερο δημιουργούν κλίμα που καθιστά τέτοιες κινήσεις δυνατές. Υπάρχει κανείς στην ηγεσία της Δικαιοσύνης να την προστατεύσει από αυτό που βλέπουμε να εξελίσσεται; Ή θα βγάλουν νέα ανακοίνωση, να την «αφήσουμε ήσυχη»; Στο μεταξύ στην κατάταξη για την Ελευθερία του Τύπου η Ελλάδα χτύπησε πάτο, ξεπερνώντας πλέον μόνο Ουγγαρία, Βουλγαρία και Μάλτα, όπου βέβαια εκτελούν δημοσιογράφους… Έκτακτα! Δεν πάμε άσχημα με ΝΔ! Ας αναλογιστούν όλοι, ακόμα και εκείνοι στην Αριστερά που έχουν απογοητευτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, ποιες είναι οι βαθύτερες επιπτώσεις από το να κυβερνά μια τέτοια ομάδα, εχθρική σε κάθε φιλελεύθερη αξία, με κορυφαίο υπουργό να διακηρύσσει «δεν θα κυβερνήσει ξανά η Αριστερά». Αλλά δεν θα γίνει το δικό τους, στην κυβέρνηση. Δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι η κοινωνία βράζει. Και δεν θα 'θελα να 'μαι στη θέση τους το πρωί που θα ξυπνήσουν».

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)