to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:03 | 18.01.2022

Πολιτική

«Φιέστα» Μηταράκη στη Χίο - Α. Μιχαηλίδης: Κακοστημένη παρωδία διαλόγου

Να συνέλθει κάλεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α. Μιχαληλίδης τον υπουργό Ν. Μηταράκη ο οποίος παρουσίασε σε κομματικό ακροατήριο τις απόψεις του για το προσφυγικό και τη κλειστή δομή στη Χίο.


Σε δήλωση του ο κ. Μιχαηλίδης αναφέρει:

«Η χθεσινή φιέστα του κ. Μηταράκη απέδειξε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το πόσο φοβάται την τοπική κοινωνία. Οργάνωσε σε ένα χώρο πολιτισμού την προσωπική - κομματική του παράσταση, καταπατώντας κάθε έννοια υγειονομικής προφύλαξης, μέσα σε ένα κλίμα πρωτοφανούς αστυνομοκρατίας.

Με λόγο διχαστικό, επαναλαμβάνοντας το γνωστό τροπάριό του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή του, προσπάθησε να πείσει τα ολίγα στελέχη του κόμματός του και την εκλογική του πελατεία για τους σχεδιασμούς του, προβάλλοντας την πληρωμένη από τον ίδιο πολύφερνη δημοσκόπηση.

Την ίδια ώρα εκατοντάδες πολίτες διαμαρτύρονταν ειρηνικά και ενωτικά απέναντι στην πολιτική του, γυρίζοντας την πλάτη σε αυτήν την κακοστημένη παρωδία διαλόγου με την τοπική κοινωνία.

Συνέλθετε κ. Μηταράκη!»

Χθές μιλώντας σε ακροατήριο, που εμφανώς ήθελε να ακούσει και υποστηρίζει τις Κυβερνητικές θέσεις, ο Νότης Μηταράκης σημείωσε ότι αυτή είναι η απάντηση του στις «φωνασκίες και τις κόρνες», απαντώντας εμμέσως στην αντίδραση, που υπήρξε από την Συντονιστική Επιτροπή, που διοργάνωσε αυτοκινητοπορεία την ώρα της ομιλίας του.

Ενώ δήλωσε ότι: «Η μεγάλη πλειοψηφία των νησιωτών στηρίζει την κυβέρνηση και τη δημιουργία των κλειστών ελεγχόμενων δομών, διότι έτσι προστατεύονται και τα νησιά και η υπόλοιπη χώρα. Θα συνεχίσουμε την αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)