to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:10 | 11.01.2022

Πολιτική

Ν. Ηλιόπουλος: Μέχρι και σύλλογος γονέων εκθέτει την κυβέρνηση Μητσοτάκη και επιβεβαιώνει την κερδοσκοπία με τα PCR

«Οι αποφάσεις της επιταχύνουν τη διασπορά της πανδημίας. Είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν» τονίζει ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Ν. Ηλιόπουλος, σε δήλωσή του, σχετικά με την τιμή πλαφόν στα 47 ευρώ για τα PCR τεστ που όρισε η κυβέρνηση, ενώ την ίδια στιγμή δύο δήμοι και ένας σύλλογος γονέων κατάφεραν να εξασφαλίσουν χαμηλότερη τιμή


«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βλέπει τους πολίτες σαν αγέλη. Μετατρέπει την πανδημία σε ευκαιρία κερδοσκοπίας», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, σε on camera δήλωσή του.

Σημειώνοντας ότι «τα ψέματα της κυβέρνησης για την άρνηση συνταγογράφησης των τεστ καταρρέουν καθημερινά», υπογραμμίζει: «μετά τους Δήμους Χαλανδρίου και Νεάπολης, σύλλογος γονέων δημοτικού σχολείου στον Εύοσμο έκλεισε συμφωνία για PCR με 28 ευρώ».

«Την ίδια στιγμή αποκαλύπτεται ότι οι ιδιωτικές κλινικές θα κάνουν διαλογή ασθενών και θα νοσηλεύουν μόνο ελαφρά περιστατικά Covid, ενώ χρυσoπληρώνονται από το δημόσιο ταμείο για 300 κλίνες», προσθέτει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Οι αποφάσεις της κυβέρνησης επιταχύνουν τη διασπορά της πανδημίας. Είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση

«Τα ψέματα της κυβέρνησης για την άρνηση συνταγογράφησης των τεστ καταρρέουν καθημερινά.

Μετά τους Δήμους Χαλανδρίου και Νεάπολης, σύλλογος γονέων δημοτικού σχολείου στον Εύοσμο έκλεισε συμφωνία για PCR με 28 ευρώ και ο κ. Μητσοτάκης πανηγυρίζει για το γελοίο πλαφόν των 47 ευρώ.

Την ίδια στιγμή αποκαλύπτεται ότι με βάση κυβερνητικό έγγραφο, οι ιδιωτικές κλινικές θα κάνουν διαλογή ασθενών και θα νοσηλεύουν μόνο ελαφρά περιστατικά Covid, ενώ χρυσoπληρώνονται από το δημόσιο ταμείο για 300 κλίνες.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βλέπει τους πολίτες σαν αγέλη. Μετατρέπει την πανδημία σε ευκαιρία κερδοσκοπίας.

Οι αποφάσεις της επιταχύνουν τη διασπορά της πανδημίας.

Είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)