to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:27 | 05.01.2022

Πολιτική

Έξωση σε άνεργη; Ο Δημ. Παπαδημούλης αποκρούει ξανά ενορχηστρωμένες συκοφαντίες εις βάρος του

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον κατηγορούν ότι έκανε έξωση σε άνεργη ενοικιάστρια ακινήτου του, ξεκαθαρίζοντας ότι πρόκειται για χυδαία και συκοφαντικά ψεύδη.


Μιλώντας μέσω Skype στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του τ/σ OPEN(Ά. Παυλόπουλος – Ε. Ρέβη) ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Παπαδημούλης,αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα, που τον κατηγορούν ότι έκανε έξωση σε άνεργη ενοικιάστρια ακινήτου του, ξεκαθαρίζοντας ότι πρόκειται για χυδαία και συκοφαντικά ψεύδη.

Αναλυτικά:

 

Η ηγεσία της ΝΔ αποφάσισε να ρίξει λάσπη στον ανεμιστήρα, ενορχηστρώνοντας ανώνυμα δημοσιεύματα με χυδαία ψευδή

Την ημέρα που η Ελλάδα μετράει 50.000 κρούσματα και πάνω από 21.000 νεκρούς, η ηγεσία της ΝΔ αποφάσισε να ρίξει λάσπη στον ανεμιστήρα, ενορχηστρώνοντας ανώνυμα δημοσιεύματα με χυδαία ψευδή.

Πρώτον, καμία έξωση δεν έγινε και μάλιστα από τον Δημήτρη Παπαδημούλη. Αντίθετα, μια κυρία νοίκιασε πριν 8 μήνες, τον Μάιο του '21, ένα σπίτι δηλώνοντας ιδιοκτήτρια αναψυκτήριου. Όταν μπήκε στο σπίτι, το παρέλαβε σε πολύ καλή κατάσταση και μάλιστα σήμερα η δικηγόρος του γιου μου θα δώσει μαζί με το εξώδικο και τις φωτογραφίες που δείχνουν πώς ήταν το σπίτι όταν ενοικιάστηκε.

Άφησε ένα σπίτι μετά από 8 μήνες, αδειάζοντάς το οικειοθελώς, αφήνοντας ενοίκια 8 μηνών απλήρωτα, λογαριασμούς ΔΕΚΟ, κοινόχρηστα, καθώς και το σπίτι σε άθλια κατάσταση, με σημαντικές φθορές που προκλήθηκαν με ευθύνη της σε αυτήν την περίοδο μηνών.

Επομένως, έξωση δεν έγινε. Έξωση σημαίνει ότι πηγαίνει ο κλητήρας, το ξέρουν όλοι οι Έλληνες αυτό, ανοίγει και πετάει τον άνθρωπο έξω μαζί με τα πράγματά του. Όχι μόνο δεν έγινε έξωση, αλλά ο γιος μου δέχθηκε να πληρώσει όλα τα έξοδα, να μη ζητήσει τα χρωστούμενα ενοίκια και να αναπληρώσει ο ίδιος και τις φθορέςμε την προϋπόθεση ότι, όπως και έγινε, η κυρία που το νοίκιασε και άφησε όλα αυτά τα φέσια και τις φθορές να φύγει οικειοθελώς. Λίγο πριν τις γιορτές, η κυρία, με δική της ευθύνη και πρωτοβουλία, πήγε άδειασε το σπίτι και έφυγε. Από την στιγμή που είχε μπει, δεν πλήρωσε ούτε ένα ενοίκιο, ούτε καν τα κοινόχρηστα.

Απ’ ό,τι μου είπε η δικηγόρος του γιου μου, γιατί εγώ δεν έχω καμία προσωπική ανάμειξη, παρότι υπήρχαν οχλήσεις από ενοίκους, συγκατοίκους στην πολυκατοικία που έλεγαν «κάντε κάτι» γιατί υπήρχαν παράπονα από τους γείτονες, ο γιος μου απέφυγε να κάνει έξωση. Ζήτησε να πληρωθούν τα χρωστούμενα ενοίκια, όπως προβλέπει ο νόμος και όπως γίνεται σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, και προκειμένου να μην συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με τους απλήρωτους λογαριασμούς και τις φθορές, συμφωνήθηκε με την κυρία να φύγει και να τις χαριστούν όλα αυτά.

Η συγκεκριμένη κυρία, όταν το νοίκιασε, είχε δηλώσει ότι ήταν ιδιοκτήτρια αναψυκτήριου. Δεν την ξέρω, δεν έχω επικοινωνία μαζί της. Αυτό που ξέρω είναι ότι έφυγε οικειοθελώς, άφησε όλα αυτά τα χρέη και ακριβώς λόγω του ότι επικαλείτο μια οικονομική δυσπραγία, ο γιος μου επέλεξε να μην ζητήσει και δεν θα ζητήσει ούτε τα χρωστούμενα ενοίκια, ούτε τους λογαριασμούς, ούτε την αποζημίωση των φθορών, που σύμφωνα με τον νόμο επιβαρύνουν τον ενοικιαστή.

Αυτή η κυρία μπήκε μέσα λέγοντας ότι έχει την οικονομική δυνατότητα και πως θα είναι απολύτως συνεπής, όμως δεν τήρησε τις υποχρεώσεις της και λίγο πριν τα Χριστούγεννα έφυγε αφήνοντας χρέη και τεράστιες ζημιές.

Δεν πρόκειται να αφήσω ανυπεράσπιστη τόσο την τιμή και την υπόληψή μου, όσο και της οικογένειάς μου, καθώς και του κόμματος που εκπροσωπώ, απέναντι σε λασπολόγους και συκοφάντες

Από εκεί και πέρα, αρχίζει η πολιτική συκοφαντία με ενορχηστρωτή την ηγεσία της ΝΔ. Χθες δημοσιεύτηκε σε ένα site, το aftodioikisi.gr, μία είδηση, με τη φωτογραφία μου παρακαλώ, με τίτλο «ο Παπαδημούλης έκανε έξωση». Έξωση δεν υπάρχει ούτε από εμένα ούτε από τον γιο μου. Το αντίθετο υπάρχει, 8 μήνες απλήρωτα ενοίκια και λογαριασμοί, τα οποία δεν θα ζητηθούν από την κυρία, η οποία έφυγε οικειοθελώς.

Αυτό είναι μια προσπάθεια λάσπης στον ανεμιστήρα για να χτυπηθούν ο Παπαδημούλης, η οικογένειά του, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Τσίπρας, όπως έγινε και με τα ξεφτιλίκια που έκαναν πριν μερικούς μήνες με την περίφημη βίλα του Τσίπρα στο Σούνιο.

Έδωσα χθες μία πλήρη απάντηση, η οποία συντάχθηκε με απόλυτη συνεννόηση με την ηγεσία του κόμματος, τον Πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, τον γραμματέα Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον εκπρόσωπο τύπου Νάσο Ηλιόπουλο. Από εκεί κι έπειτα, οι δικηγόροι τόσο του γιου μου όσο και οι δικοί μου, έχουν την εντολή απέναντι σε αυτήν την εκστρατεία συκοφαντίας και λάσπης να εξετάσουν όλα τα διαθέσιμα νομικά μέτρα, που σημαίνει εξώδικα και ενδεχομένως μηνύσεις ή και αγωγές, αν δεν υπάρξει αποκατάσταση της αλήθειας, της τιμής και της υπόληψης.

Θα ήθελα να επισημάνω και κάτι ακόμη: Δεν πρόκειται να αφήσω ανυπεράσπιστη τόσο την τιμή και την υπόληψή μου, όσο και της οικογένειάς μου, καθώς και του κόμματος που εκπροσωπώ, απέναντι σε λασπολόγους και συκοφάντες. Για τις μηνύσεις και ειδικά για τις αγωγές που θα επιδικαστούν, τα πρώτα χρήματα, όπως ισχύει και για την ήδη υποβληθείσα αγωγή και μήνυση για προηγούμενη συκοφαντική υπόθεση, θα δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου και στον Συνήγορο του Πολίτη.

Τα περίφημα ακίνητα του Παπαδημούλη, όλα μαζί, είναι αγορασμένα με νόμιμα δηλωμένα και φορολογημένα χρήματα που ήρθαν από το εξωτερικό στην Ελλάδα. Κοστίζουν όλα μαζί 10 φορές λιγότερο από το περίφημο σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι.Εγώ δεν έχω offshore. Μισθοδοτούμαι από τους ευρωπαϊκούς πόρους, όπως όλοι οι βουλευτές. Κάθε χρόνο, και φαίνεται και στο Πόθεν Έσχες στα επίσημα παραστατικά, δίνω πολλές χιλιάδες ευρώ για στήριξη κοινωφελών δράσεων και δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης. Βρείτε μου έναν υπουργό της ΝΔ, έναν βουλευτή της ΝΔ που να τα κάνει αυτά.

Είμαι μέσα στους δέκα κορυφαίους Ευρωβουλευτές από όλη την Ευρώπη, σύμφωνα με ευρωπαϊκή αξιολόγηση, και ο μόνος Έλληνας Αντιπρόεδρος στο ΕΚ, εκλεγμένος με μεγάλες πλειοψηφίες από όλο το φάσμα του Κοινοβουλίου. Γι’ αυτό με χτυπούν. Γιατί είμαι Συριζαίος, είμαι καθαρός και γιατί ποτέ δεν συμβιβάστηκα με την ΝΔ με ένα σύστημα διαπλοκής και διαφθοράς. Και μια τελευταία κουβέντα: Κάτω τα χέρια από την οικογένειά μου και τα παιδιά μου.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)