to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:34 | 23.12.2021

Πολιτική

Αλ.Τριανταφυλλίδης: Το Μαξίμου Α.Ε. είναι μέρος του προβλήματος και όχι μέρος της λύσης

Γι΄αυτό εδώ και τώρα εκλογές


«Ζητάμε εκλογές γιατί η Κυβέρνηση της ΝΔ είναι μια Κυβέρνηση ενόχων και πρέπει να παραιτηθεί και να πάμε σε εκλογές. Μαζί με τις κρίσεις της πανδημίας και της ακρίβειας η Κυβέρνηση έχει καταστεί η τρίτη μεγάλη κρίση. Χάθηκαν 20000 ζωές και με τη διαχείριση της πανδημίας από τη ΝΔ δεν θα δούμε προοπτική. Γι’ αυτό καλούμε σύσσωμη τη δημοκρατική προοδευτική αντιπολίτευση να συστρατευτεί στο αίτημα, το παλλαϊκό πλέον αίτημα, να φύγει η Κυβέρνηση της ΝΔ και να γίνουν εκλογές, να αποφασίσει ο κυρίαρχος λαός.», τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Απευθυνόμενος στην εκπρόσωπο της ΝΔ ο κ.Τριανταφυλλίδης επεσήμανε: «Ήταν ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που πρότεινε στο Συμβούλιο της Ευρώπης στις 27 Ιανουαρίου  την άρση των πατεντών. Στο Συμβούλιο της Ευρώπης η ΝΔ ψήφισε «παρών», στο δε Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καταψήφισε την άρση των πατεντών.  Γιατί καταψηφίσατε την πρόταση του Α.Τσίπρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο; Ενότητα δεν θέλετε; Εθνική Ελλάδος δεν θέλετε; Γιατί καταψηφίσατε την πρόταση; Συμφωνείτε με την άρση των πατεντών, να μπορέσει όλος ο πλανήτης να εμβολιαστεί γιατί διαφορετικά κάνουμε μια τρύπα στο νερό;»

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στις αλλεπάλληλες κυβερνητικές παλινωδίες στη διαχείριση της πανδημίας: «Η Κυβέρνηση, παρόλο που έχει να αντιμετωπίσει ζητήματα ζωής, πορεύεται όπως δείχνει, στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Είναι συγκλονιστικό, όταν έλεγαν πριν από 24 ώρες ότι δεν χρειαζόμαστε νέα μέτρα και τώρα συζητούν νέα μέτρα. Τη μία μέρα ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος λέει ότι θα ισχύσουν τα rapid test, τα οποία θα πληρώνει ο κόσμος, και την άλλη μέρα ο μέγας Χατμάνος, ο επικεφαλής του επιτελικού χαλιφάτου δηλώνει μεγαλόψυχα ότι χαρίζει δωρεάν δύο self test. Τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής τραγικά: Δύο φορές πάνω η χώρα μας από τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε θανάτους ανά εκατομμύριο».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)