to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:37 | 23.12.2021

Κοινωνία

Τραγωδία στη Φολέγανδρο: Σώος εντοπίστηκε ένας άνδρας τα μεσάνυχτα

Σώος εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης ένας άνδρας στη θαλάσσια περιοχή της Φολέγανδρου μετά τη βύθιση τα ξημερώματα σκάφους που μετέφερε άγνωστο αριθμό μεταναστών που είχε ως αποτέλεσμα τρία άτομα να χάσουν τη ζωή τους και 12 να διασωθούν - 9 διασωθέντες νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Θήρας - Ανάμεσά τους ένα παιδί, 3 έφηβοι, μία έγκυος - Τρεις άνθρωποι έχουν βρεθεί νεκροί ως τώρα


Ο διασωθείς περισυνελέγη από παραπλέον πλοίο και επρόκειτο να μεταφερθεί με πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του λιμενικού στη Σαντορίνη. Οι έρευνες για επιζώντες από το ναυάγιο - από το οποίο έχουν διασωθεί συνολικά 13 άτομα και έχουν βρεθεί 3 άνθρωποι νεκροί -  στη θαλάσσια περιοχή συνεχίζονταν το βράδυ της Τετάρτης, από ένα πλωτό ανοιχτής θαλάσσης του λιμενικού, τρία πλωτά, παραπλέοντα πλοία και ιδιωτικά σκάφη.

Νοσηλεύονται 9 διασωθέντες στο Νοσοκομείο Θήρας  - Ανάμεσά τους ένα παιδί, 3 έφηβοι, μία έγκυος

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νοσοκομείου, στο ΓΝΘ μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα της 22/12/2021, 12 μετανάστες μετά από επιχείρηση διάσωσης του Λιμενικού Σώματος νότια της Φολεγάνδρου. Αρχικά αντιμετωπίστηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πραγματοποιήθηκε πλήρης εργαστηριακός έλεγχος. Εννέα εξ΄ αυτών κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτούν στις κλίνες του νοσοκομείου, ενώ τρεις εξ΄ αυτών παραμένουν προσωρινά στο Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας. Ανάμεσα τους βρίσκονται 1 παιδί 11 ετών, 3 ανήλικοι έως 16 ετών και 1 εγκυμονούσα γυναίκα.

Στο tweet του Alarm Phone το βράδυ της Τρίτης, η αναφορά στο περιστατικό που εξελίχθηκε σε τραγωδία:

Πληροφορίες από ΑΠΕ_ΜΠΕ, SantoriniPress

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)