to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:10 | 11.12.2021

Πολιτική

Κυβερνητικός τραγέλαφος για την μονιμοποίηση 4.000 ιερέων– Απάντησαν σε δήλωση Τσίπρα που ουδέποτε έγινε

Πανικόβλητη η κυβέρνηση προσπαθεί να διαψεύσει τις πληροφορίες που η ίδια κυκλοφόρησε - «Ανακάλυψε» ανάρτηση Τσίπρα για το θέμα


Σε τεράστιο φιάσκο εξελίσσεται για την κυβέρνηση η προσπάθεια να μονιμοποιήσει 4.000 ιερείς. Μετά τις έντονες αντιδράσεις, από το Μέγαρο Μαξίμου αναγκάστηκαν να διαψεύσουν τις χθεσινές διαρροές, ενώ ενδεικτικού του πανικού τους είναι ότι απάντησαν στον Αλέξη Τσίπρα. Μικρή λεπτομέρεια ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν έχει τοποθετηθεί για το θέμα.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Οικονόμου έβγαλε ανακοίνωση αναφέροντας ότι απαντά στην «ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης». Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε τα εξής:

«Προκειμένου να σταματήσει η παραφιλολογία: Το ετήσιο σχέδιο προσλήψεων του Υπουργείου Εσωτερικών έχει ήδη ανακοινωθεί και προβλέπει σταθερά τα τελευταία χρόνια 200 θέσεις ιερέων, προς αντικατάσταση κάποιων από αυτούς που συνταξιοδοτούνται. Αυτή είναι η αλήθεια. Οτιδήποτε άλλο είναι εκτός της κυβερνητικής ατζέντας και εκτός πραγματικότητας».

Δήλωση Οικονόμου

Στη συνέχεια ο Γιάννης Οικονόμου αντιλήφθηκε την γκάφα της κυβέρνησης και έσπευσε να εκδώσει ορθή επανάληψη.

Τα όσα τραγελαφικά εξελίσσονται σχολίασε ο Νάσος Ηλιόπουλος, τονίζοντας ότι «ο πανικός του κ. Οικονόμου είναι τέτοιος όπου έβγαλε απάντηση σε ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ η οποία δεν υπάρχει!

Διαψεύδει τις διαρροές που η κυβέρνηση έδωσε στα φιλοκυβερνητικά μέσα για την μονιμοποίηση 4.000 ιερέων».

«Μέχρι σήμερα αποκαλούσαμε τον κ. Οικονόμου εθνικό ψεύτη. Μετά την τελευταία του ανακοίνωση και αυτός ο χαρακτηρισμός είναι πολύ φτωχός για να περιγράψει το "βάθος" της πολιτικής του σκέψης.

Αφού μπήκατε στον κόπο κ. Οικονόμου θα μας απαντήσετε μήπως για ποιο λόγο οι σχεδόν 800 γιατροί που είναι σε λίστες αναμονής δεν έχουν προσληφθεί; Ρωτάμε ξανά γιατί την τελευταία φορά στην Βουλή ο κ. Μητσοτάκης δεν κατάφερε να απαντήσει» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)