to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:33 | 08.12.2021

πηγή: Έθνος

Διεθνή

Νέα Υόρκη: Μεγάλη φωτιά στο γιγαντιαίο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Fox News

Το πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο έξω από τα κεντρικά γραφεία του Fox News στη Νέα Υόρκη πήρε φωτιά νωρίς το πρωί της Τετάρτης, με αποτέλεσμα η πυροσβεστική να επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για την κατάσβεση της πυρκαγιάς


Βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει φλόγες και καπνό να βγαίνουν από το στολισμένο δέντρο λίγο μετά τα μεσάνυχτα ακριβώς έξω από το κτίριο της News Corp. Το δίκτυο διέκοψε για να μεταδώσει ζωντανά το συμβάν.

«Φαίνεται ότι το γιγαντιαίο χριστουγεννιάτικο δέντρο μας εκεί, μόλις πριν από λίγα λεπτά, τυλίχθηκε εντελώς στις φλόγες», δήλωσε στους τηλεθεατές η παρουσιάστρια του Fox News Σάνον Μπρέιμ.

Μία σύλληψη για το περιστατικό

Ο Κρεγκ Ταμανάχα, 49 ετών, συνελήφθη νωρίς το πρωί της Τετάρτης και κατηγορήθηκε για τον εμπρησμό της φωτιάς, δήλωσε εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης στην Washington Post. Ο Ταμανάχα αντιμετωπίζει κατηγορίες που περιλαμβάνουν εγκληματική ζημιά, απερίσκεπτη έκθεση σε κίνδυνο και εμπρησμό.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ο άνδρας «εντοπίστηκε από την ασφάλεια του Fox News Channel να σκαρφαλώνει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο που ήταν στολισμένο έξω από το κτίριο των γραφείων τους κοντά στη γωνία της Δυτικής οδού και της Έκτης Λεωφόρου» περίπου στις 12:15 π.μ., ανέφερε η αστυνομία της πόλης.

Η αστυνομία δεν σχολίασε το πιθανό κίνητρο της υπόθεσης. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί από την πυρκαγιά και η έρευνα συνεχίζεται, δήλωσαν οι αρχές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα προσδιοριστούν από την πυροσβεστική της Νέας Υόρκης. Ένας αναπτήρας αφαιρέθηκε από την Tamanaha, αλλά δεν ήταν άμεσα σαφές αν χρησιμοποιήθηκε επιταχυντής, δήλωσε η αστυνομία.

Το δέντρο, το οποίο είχε στολιστεί με 10.000 στολίδια και 100.000 φωτάκια, άναψε την Κυριακή στο πλαίσιο του αφιερώματος του δικτύου με το όνομα «All-American Christmas». Το δίκτυο πραγματοποιεί τελετή φωταγώγησης του δέντρου του από το 2019.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)