to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:47 | 02.12.2021

Πολιτική

Αποχώρησε εκνευρισμένος από το στούντιο του ΣΚΑΪ ο συνδικαλιστής των αστυνομικών

Ο Γρηγόρης Γερακαράκος, πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, για να μιλήσει για την επέκταση της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού στους ενστόλους, ωστόσο αποχώρησε σχεδόν αμέσως.


 Ο συνδικαλιστής αστυνομικός κατήγγειλε τον βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου για ύβρεις κατά των αστυνομικών, επειδή χρησιμοποίησε τον όρο «μπάτσος», στην ίδια εκπομπή την προηγούμενη ημέρα, διαμαρτυρόμενος στους δημοσιογράφους ότι δεν τον επέπληξαν.

Η αποχώρηση του Γερακαράκου

«Απόρησα χθες για ποιον λόγο δεν επαναφέρατε τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος κ. Παπαδημητρίου όταν εξύβρισε με τον όρο «μπάτσους» χιλιάδες συναδέλφους αστυνομικούς. Συμφωνεί ο πρωθυπουργός με τον βουλευτή του;» είπε ο κ. Γερακαράκος με τον Δημήτρη Οικονόμου να απαντά πως αυτό όντως ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής ωστόσο δεν είχε κυριολεκτική έννοια σημειώνοντας ότι ειπώθηκε από τον βουλευτή για να δείξει ότι κάποιοι χρησιμοποιούν τον όρο αυτό.

«Εδώ που καθόταν ο υβριστής δεν μπορεί να κάθεται ο πρόεδρος των αστυνομικών όλης της χώρας» είπε ο κ. Γερακαράκος και αποχώρησε αμέσως στον αέρα της εκπομπής. Έπειτα οι δημοσιογράφοι Μαρία Αναστασοπούλου και Δημήτρης Οικονόμου έκαναν λόγο για «προσχεδιασμένο σόου» και «συνδικαλιστικά τερτίπια», διερωτώμενοι πως γίνεται κάποιος να ξεκινάει από το σπίτι του για να παρευρεθεί προσκεκλημένος σε μια εκπομπή, και να αποχωρεί αμέσως χωρίς να σχολιάσει κανένα θέμα της επικαιρότητας, όπως το κύκλωμα των αστυνομικών ή το ζήτημα του εμβολιασμού, για τα οποία καλέστηκε να τοποθετηθεί.

_

Πηγή: in.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)