to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:27 | 30.11.2021

Πολιτική

Η Ρένα Δούρου με τον Δήμαρχο Σίμο Ρούσσο σε έργα της Δύναμης Ζωής στο Χαλάνδρι

“Η Δύναμη Ζωής δίνει σταθερά τη μάχη για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση εργαλείο βιώσιμης ανάπτυξης, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και Δημοκρατίας”


Aυτοψία σε έργα της Δύναμης Ζωής στο Χαλάνδρι πραγματοποίησε σήμερα η Ρένα Δούρου μαζί με τον Δήμαρχο Χαλανδρίου, Σίμο Ρούσσο. Ειδικότερα η επικεφαλής της Δύναμης Ζωής, συνοδευόμενη από τον Περιφερειακό Σύμβουλο, Γιώργο Μπαλάφα και μέλη της Γραμματείας της Δύναμης Ζωής, και ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Ελένη Χριστούλη, επισκέφθηκαν στο Πάτημα, την πλατεία επί των οδών Αγράμπελης, Ηρακλείτου, Κυβέλης και Ντάλας καθώς κι εκείνη επί των οδών Γεννηματά και Κλεισούρας. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο υπό κατασκευή Δημαρχείο στο κέντρο του Χαλανδρίου. Επί της θητείας της Δύναμης Ζωής στη Διοίκηση της Περιφέρειας, ολοκληρώθηκαν στο Χαλάνδρι έργα αντιπλημμυρικά, οδοποιίας, ομβρίων υδάτων, κοινωνικά, αθλητικά, κ.α..

Συνολικά η Διοίκηση της Δύναμης Ζωής χρηματοδότησε, αξιοποιώντας όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία, έργα ύψους 30.970.000 εκατομμυρίων στο Δήμο Χαλανδρίου: 5.350.000 για έργα ομβρίων υδάτων, 1.600.0000 για ανάπλαση πλατειών, 800.000 για έργο γεωθερμίας στο αθλητικό συγκρότημα “Ν. Πέρκιζας”, 720.000 για την ανακαίνιση του κληροδοτήματος Σαχάλα, 2.000.000 για έργα ασφαλτοστρώσεων καθώς και 20.500.000 για την ανέγερση του Δημαρχείου.

“Επισκεφθήκαμε σήμερα, με τον Δήμαρχο και την Αντιδήμαρχο μερικά από τα πιο σημαντικά έργα της Δύναμης Ζωής για το Χαλάνδρι. Έργα που συνέβαλαν στην επίλυση προβλημάτων που χρόνιζαν. Ως Διοίκηση της Περιφέρειας μαζί με τον Δήμο, δείξαμε το πώς μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά και αρμονικά η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ακούγοντας όλες τις φωνές, χωρίς αποκλεισμούς. Σήμερα, στο Περιφερειακό Συμβούλιο δίνουμε αγώνα για τα αυτονόητα που δυστυχώς, εξαιτίας της σημερινής Διοίκησης της Περιφέρειας, έχουν καταντήσει ζητούμενα. Παλεύουμε για χρηστή διοίκηση, διαφάνεια, λογοδοσία, δημοκρατικές διαδικασίες. Η Δύναμη Ζωής δίνει σταθερά τη μάχη για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση εργαλείο βιώσιμης ανάπτυξης, κοινωνικής συνοχής, προστασίας των ευάλωτων. Την Τοπική Αυτοδιοίκηση που μπορεί να ανταποκριθεί στις υγειονομικές, κοινωνικές, οικονομικές, περιβαλλοντικές προκλήσεις. Την Τοπική Αυτοδιοίκηση προπύργιο της Δημοκρατίας και των ανθρώπινων δικαιωμάτων”, παρατήρησε μετά από την επίσκεψη η Ρένα Δούρου.

Σ. Ρούσσος: Άμεση η ανταπόκριση της Ρένας Δούρου στα αιτήματά μας

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος υπογράμμισε : “Ως Δήμος Χαλανδρίου βρήκαμε στη διοίκηση της Ρένας Δούρου άμεση ανταπόκριση και πλήρη κατανόηση των αιτημάτων μας για μια σειρά έργων υποδομών -αντιπλημμυρικών και άλλων- και αξιοποίησης δημόσιων χώρων που τόσο είχε ανάγκη το Χαλάνδρι, όπως και κάθε σύγχρονη πόλη. Είναι πολύ σημαντικό η συνεργασία του Α’ και Β΄ βαθμού Αυτοδιοίκησης να μετουσιώνεται σε έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών, δημιουργώντας συνθήκες ασφαλούς μετακίνησης και σημεία συνάθροισης για μικρούς και μεγάλους”.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)