to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ποιος είναι ο κύριος;

Στην περίπτωση των Αποκαλυπτικών του Φουρθιώτη, "περασμένα, ξεχασμένα"


"Χρυσούλα Διαβάτη" έπαθε η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Θυμάστε που η γνωστή ηθοποιός όταν ήθελε να απαξιώσει κάποιον ή κάποια συνάδελφό της δήλωνε "δεν τον ξέρω τον τάδε", "ποια είναι η δείνα", με αποτέλεσμα να γίνεται viral στα social media.

"Η Μαρέβα Μητσοτάκη μιλά για τη δική της Ελλάδα. Την καθημερινότητά της αλλά και τα επιχειρηματικά της σχέδια" τιτλοφορείται το άρθρο με υπογραφή του Μ. Φουρθιώτη στην εφημερίδα που εκδίδει. Όπως αναφέρεται αυτολεξεί: "Μιλώντας μας, δεν διστάζει να αποκαλύψει την αγάπη της για τον καφέ, τη σοκολάτα Παυλίδης, την ύπαιθρο και το... τάβλι". Αυτό το "μιλώντας μας" προκάλεσε εύλογα ερωτήματα και αντιδράσεις. Είναι δυνατόν να παραχωρεί συνέντευξη σε έναν υπόδικο η σύζυγος του πρωθυπουργού;

"Για να τελειώνουμε και με αυτό το παραμύθι. Καμία συνέντευξη δεν έχω δώσει και μάλιστα σε έναν άνθρωπο που δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Κάποιοι συνεχίζουν τον πόλεμο λάσπης!" έγραψε στο Twitter, δυο μέρες μετά. Παρουσιάστηκε, ψευδώς, να έχει δώσει συνέντευξη στον Φουρθιώτη και η αντίδρασή της είναι αυτή; Φοβάται να πει το όνομά του; Γιατί;

Θυμόμαστε σε άλλες περιπτώσεις να φορτώνει εφημερίδες με εξώδικα και αγωγές. Και να θυμάται πολύ καλά ονόματα. Στην περίπτωση των Αποκαλυπτικών του Φουρθιώτη, "περασμένα, ξεχασμένα". Δεν θα προβληματιζόμασταν τόσο αν μιλούσαμε για οποιονδήποτε άλλον. Το παρελθόν του συγκεκριμένου, ωστόσο, και οι περίεργες σχέσεις με δημόσιες επιθέσεις κατά κυβερνητικών στελεχών ή την αποθέωση άλλων δεν μπορεί παρά να μας κάνουν καχύποπτους.

Μετά την ανάρτηση της Μαρέβας, ήρθε η απάντηση του μάνατζερ: Δαίμων του τυπογραφείου! Όπως έγραψε σε μια ανάρτηση - αγιογραφία: "Μια γυναίκα που στέκεται με διακριτικό και ταπεινό ύφος δίπλα στον πρωθυπουργό και σύζυγό της Κυριάκο Μητσοτάκη. Μια γυναίκα που τιμά τη χώρα της με ό,τι μέσο μπορεί. Και αυτό το κάνει μέσα από τη δουλειά της ως επιχειρηματίας αλλά και από το κοινωνικό της γίγνεσθαι. Τιμά τη χώρα της και αυτό φάνηκε από τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει και μας μίλησε μέσω των Financial Times. Επειδή κι εμείς ως εφημερίδα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ξανά στο αναγνωστικό κοινό την αγάπη της πρώτης κυρίας της χώρας για κάθε τι ελληνικό, φέραμε στο προσκήνιο αποσπάσματα εκείνης της συνέντευξης".

Περίεργα πράγματα, ε;

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)