to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:55 | 19.11.2021

πηγή: News247.gr

Πολιτική

Απίστευτος Σκέρτσος: Καμία μελέτη που να δείχνει ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν κορονοϊό

Ο Ακης Σκέρτσος προκάλεσε αρνητική έκπληξη με τη δήλωση σύμφωνα με την οποία δεν υπάρχει μελέτη που να καταδεικνύει ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν τον κορονοϊό.


Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του Υπουργού Επικρατείας Ακη Σκέρτσου σχετικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στα σώματα ασφαλείας.

Ο κ. Σκέρτσος, μιλώντας στο MEGA, ισχυρίστηκε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι "δεν υπάρχει κάποια μελέτη που να δείχνει ότι οι εργαζόμενοι στην αστυνομία μεταδίδουν τον ιό".

Ο Υπουργός κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση γιατί δεν επιβάλλεται υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στα σώματα ασφαλείας και στις ένοπλες δυνάμεις και έδωσε την εξής απάντηση.

"Δεν εξετάζεται αυτό το ενδεχόμενο. Η υποχρεωτικότητα ακούγεται εύκολη αλλά εφαρμόζεται δύσκολα, ειδικά στις υπηρεσίες του σκληρού πυρήνα του κράτους. Οι ένστολοι λαμβάνουν ειδικη εκπαίδευση και αν τεθούν σε αναστολή, δεν αναπληρώνονται εύκολα".

Ο δημοσιογράφος ευλόγως τότε αναρωτήθηκε πως το μέτρο της αναστολής εφαρμόστηκε στους υγειονομικούς που βρίσκονται στην αιχμή της μάχης κατά της πανδημίας. Ο κ. Σκέρτσος απάντησε ότι "τα νοσοκομεία είναι μέρη που εν δυνάμει μπορεί να υπάρχει υπερδιασπορά του ιού".

Εν συνεχεία δήλωσε αυτό που γράψαμε και παραπάνω: "δεν υπάρχει κάποια μελέτη που να δείχνει ότι οι εργαζόμενοι στην αστυνομία μεταδίδουν τον ιό".

Η επίμαχη δήλωση από το 10:00 και μετά:

Τα μαζεύει ο Σκέρτσος;

Με τα ΜΜΕ και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ που ανέδειξαν τις απίστευτες δηλώσεις του τα βάζει ο Άκης Σκέρτσος, κάνοντας λόγο για «παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ». Ο υπουργός Επικρατείας σε εμφανή πανικό μετά τον ισχυρισμό του ότι δεν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι οι αστυνομικοί διασπείρουν τον κορωνοϊό, επανέρχεται. Ο δε πανικός είναι τέτοιος που τον ανάγκασε μέσα σε λίγα λεπτά να κάνει τρίτη διορθωτική δήλωση, γράφοντας και σβήνοντας στο Facebook.

Αναρτήσεις Σκέρτσου

Μεταξύ άλλων κάνει λόγο για διαστρέβλωση της δήλωσής του ενώ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ότι προκαλεί «αναστάτωση στη δημόσια τάξη και ασφάλεια».

Αυτή τη φορά λέει ο Άκης Σκέρτσος λέει ότι οι αστυνομικοί νοσούν και μεταδίδουν όταν δεν τηρούν τα ατομικά μέτρα προστασίας, ωστόσο ισχυρίζεται ότι «δεν συμμετέχουν σε αλυσίδες διασποράς του ιού που να δικαιολογούν την επιβολή οποιασδήποτε υποχρεωτικότητας». Βέβαια τα γεγονότα τον διαψεύδουν καθώς τα περιστατικά με κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις της Αστυνομίας είναι συνεχή, όπως και οι καταγγελίες για τη διαχείρισή τους.

N. Hλιόπουλος: Επιτελικό Τσίρκο

«Με 91 απώλειες σήμερα ο κ. Σκέρτσος θέλει ειδική μελέτη για να κρίνει αν ένας ανεμβολίαστος αστυνομικός που έρχεται σε επαφή με δεκάδες πολίτες μπορεί να μεταδίδει ή όχι» τονίζει σε μήνυμα του στο Twitter ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Mε πληροφορίες από: News247.gr, Αυγή

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)