to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:36 | 09.11.2021

Πολιτική

Δημ. Βίτσας: Να υπάρξει ενιαίο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα αντιμετώπισης της πανδημίας

«Αντί λοιπόν να ανασκουμπωθούν όλοι και να μην μείνουμε μόνο στα τηλεοπτικά spot και αντί να ενημερώσουν υπεύθυνα και επαρκώς τον κόσμο για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, προσπαθούν να ρίξουν την ευθύνη στον Τσίπρα , στην Λινού, στην Παγώνη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε συνέντευξη του στο Open


Ορισμένα σημεία από τη τηλεοπτική του παρουσία

«..Όταν υπάρχουν πάνω από 7 χιλ κρούσματα ημερησίως, 65 νεκροί και 100% κάλυψη των ΜΕΘ, είναι φανερό ότι η κυβέρνηση ΄΄δεν μπορεί΄΄, παρόλο που επανειλημμένως έχει ασκηθεί κριτική από την αξιωματική αντιπολίτευση και έχει προταθεί η δημιουργία ενός ενιαίου κέντρου αντιμετώπισης της πανδημίας.

Θα πρέπει λοιπόν να βρεθεί ένας τρόπος, ώστε αυτή η κυβέρνηση που έχει αποδειχθεί άκρως αναποτελεσματική να μην συνεχίσει να κυβερνά.

Τρόποι για να συμβεί αυτό υπάρχουν πολλοί. Αδιέξοδα  δεν υπάρχουν.

Χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση της κατάστασης, με ένταση της ενίσχυσης του ΕΣΥ, περισσότερες προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, αύξηση του αριθμού των ΜΕΘ, επίταξη ιδιωτικών κλινικών, μέτρα για την βελτίωση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, ολιγομελή τμήματα στα σχολεία κλπ.

Σε αντίθεση με αυτά, μόλις το καλοκαίρι ο κος Μητσοτάκης είχε κηρύξει την λήξη της πανδημίας, μη κατανοώντας σε ποια ακριβώς κατάσταση βρισκόμαστε.

Αντί λοιπόν να ανασκουμπωθούν  όλοι και να μην μείνουμε μόνο  στα τηλεοπτικά spot και αντί να ενημερώσουν υπεύθυνα και επαρκώς τον κόσμο για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, προσπαθούν να ρίξουν την ευθύνη στον Τσίπρα , στην Λινού, στην Παγώνη , στον ΣΥΡΙΖΑ συνολικά κ.ο.κ.

Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι αυτοί κυβερνούν και έχουν την ευθύνη των πράξεών τους.

Δεν γίνεται αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος, όταν η συζήτηση από την κυβέρνηση  ξεφεύγει από την ουσία και αντί αυτού, συζητά για τα όπλα του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα του 1821 κ.λπ.

Είναι αστεία και επικίνδυνα πράγματα αυτά..»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)