to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:42 | 30.10.2021

Κοινωνία

Επεισόδια έξω από την Τούμπα μεταξύ οπαδών και Αστυνομίας

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο της Τούμπας μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και αστυνομικών δυνάμεων, όπως αναφέρει το thestival.gr, λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης του «δικεφάλου του Βορρά» με τον Απόλλωνα Σμύρνης.


Οπαδοί πέταξαν βόμβες μολότοφ και αλλά αντικείμενα προς τα ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί απάντησαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων. Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων.

Θυμίζουμε είναι το πρώτο φετινό ματς στην Τούμπα με ανοιχτή τη θύρα 4.

Νωρίτερα, πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν οργανωμένοι και μη οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Οι οπαδοί διαμαρτύρονται για τα υγειονομικά μέτρα στα γήπεδα, τα οποία επιτρέπουν μόνο εμβολιασμένους φιλάθλους στις κερκίδες, κάνοντας λόγο για «διαχωρισμό εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων». Όπως αναφέρουν, μάλιστα, σε ένα από τα συνθήματά τους θέλουν «γήπεδα ανοιχτά για την κοινωνία».

Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία της Καμάρας και κατέληξε στο γήπεδο της Τούμπας.

Η αστυνομία έχει στήσει «φράγμα» με κλούβες και δυνάμεις των ΜΑΤ, στο ύψος του Συντριβανίου και των Πανεπιστημίων, για να μη πλησιάσει η πορεία έξω από το Παλέ ντε Σπορ, καθώς εκεί διεξάγονταν ο αγώνας μπάσκετ Άρης-Λαύριο, με οπαδούς των «κιτρίνων».

Η πορεία, να σημειωθεί, γίνεται με αφορμή την επιστροφή του κόσμου στη θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας, η οποία είχε κλειστές τις θύρες της από την αρχή της σεζόν, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα εισόδου στα γήπεδα.

Μία σύλληψη για τα επεισόδια

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή ενός ατόμου που συμμετείχε στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν νωρίτερα έξω από το γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.

Bίντεο από τις συμπλοκές

Πηγές: thestival.gr, sport-fm.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)