to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:46 | 24.10.2021

Κοινωνία

Ποινική δίωξη για τη δολοφονία και τον τραυματισμό στη Νέα Ερυθραία

Ποινική δίωξη για αδικήματα κακουργηματικού και πλημελληματικου βαθμού άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος του 40χρονου που πυροβόλησε χθες στη Νέα Ερυθραία κατά δύο ανδρών που εκτελούσαν εργασίες σε εγκατάσταση φυσικού αερίου, τραυματίζοντας θανάσιμα τον έναν από αυτούς.


Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε το πρωί στην Εισαγγελία και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και για τα πλημμελήματα της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε ενώπιον τακτικού ανακριτή και έλαβε προθεσμία για την απολογία του.

>> Διαβάστε πως κατέληξε ο ένας από τους δύο εργάτες σε έργα φυσικού αερίου που δέχτηκαν πυροβολισμούς από 40χρονο

Πως φτάσαμε στο έγκλημα

Ο 40χρονος ντυμένος σαν σαμουράι, με στολή πολεμικών τεχνών, πήρε το όπλο του, κατέβηκε από το σπίτι του, περπάτησε περίπου 50 μέτρα και έφτασε στο σημείο που ήταν οι δύο άντρες, στη λεωφόρο Τατοΐου, κάνοντας εργασίες φυσικού αερίου, και εντελώς απρόκλητα άρχισε να πυροβολεί.

Ο δράστης ήταν γείτονας με το ένα από τα θύματά του. «Έχεις βάλει τον εργάτη να μου κάνει μαύρη μαγεία», φέρεται να είπε στον 43χρονο που κατέληξε και άρχισε να πυροβολεί, τουλάχιστον πέντε φορές.

Μετά επέστρεψε σπίτι του, για να ξαναοπλίσει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών. Ανέβηκε στην ταράτσα όπου ευτυχώς τον πρόλαβαν και τον συνέλαβαν οι άντρες της Αμεσης Δράσης.

Οπλοστάσιο στο σπίτι του

Ολόκληρο οπλοστάσιο κατασχέθηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του δράστη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)