to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Τα ψέματα και η ανηθικότητα του πρωθυπουργού

Διαχείριση της πανδημίας με ψέματα, μαγειρέματα και ανηθικότητα. Ποιος περίμενε κάτι σοβαρότερο από τον τύπο που είναι πρωθυπουργός της χώρας;


Το γεγονός ότι η χώρα μας τον τελευταίο καιρό είναι σταθερά μέσα στις δύο ή τρεις πρώτες στην Ευρώπη σε αριθμό θανάτων ανά εκατομμύριο κατοίκους, και μάλιστα σε τριπλάσια επίπεδα από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, είναι πάρα πολύ σοβαρό. Και δείχνει, κυρίως, την αποτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος και την αδυναμία του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Αλλά, αντί να αναγνωρίσει την κατάσταση ο Κ. Μητσοτάκης και να πει τι σκοπεύει να κάνει για να αντιμετωπίσει την κατάσταση, προτίμησε να καταφύγει στη λαθροχειρία.

Πήρε όλους τους θανάτους συνολικά από την Covid, τους διαίρεσε με τον πληθυσμό της χώρας και έβγαλε ένα νούμερο που κανείς δεν χρησιμοποιεί ως στατιστικό δεδομένο. Αυτό που είπε επί της ουσίας είναι ότι μπορεί τώρα τα πράγματα να είναι άσχημα, αλλά, επειδή στο πρώτο κύμα η χώρα δεν είχε απώλειες, η συνολική εικόνα είναι εξαιρετική. Τόσο κουτοπόνηρα χειρίζεται την κατάσταση ο πρωθυπουργός της χώρας.

Όσο για το θέμα των εμβολιασμών, ο πρωθυπουργός μας βρήκε και εκεί τρόπο να διαχειριστεί την αποτυχία. Απλά τα έριξε στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον ότι χαϊδεύει τους ψεκασμένους. Ξέρει φυσικά ότι δεν είναι αλήθεια.  Όχι μόνο επειδή οι αντιεμβολιαστές δεν θέλουν να ακούνε για ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κυρίως διότι ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξε από την πρώτη στιγμή τους εμβολιασμούς.

Διαχείριση της πανδημίας με ψέματα, μαγειρέματα και ανηθικότητα. Ποιος περίμενε κάτι σοβαρότερο από τον τύπο που είναι πρωθυπουργός της χώρας;

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)