to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:53 | 14.10.2021

Πολιτική

Μετά τον Γερουλάνο: Κατεβαίνει και ο Κεγκέρογλου για πρόεδρος στο Κίνημα Αλλαγής

Ο βουλευτής Ηρακλείου και Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Β. Κεγκέρογλου, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγείσα του ΚΙΝΑΛ, ζητώντας παράταση της προθεσμίας (λήγει αύριο) για τη συλλογή των 5 χιλιάδων υπογραφών -Ο Παύλος Γερουλάνος ανακοίνωσε επίσης σήμερα την πρόθεσή του να κατέλθει στην κούρσα


Με επιστολή προς την Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης, ο Β. Κεγκέρογλου γνωστοποιεί την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα και ζητά παράταση της προθεσμίας (λήγει το βράδυ της Παρασκευής), για να συγκεντρώσει τις 5.000 υπογραφές που απαιτούνται.

Σχετικές πληροφορίες διακινούνταν από το βράδυ της Τετάρτης, που έφεραν τον Βασίλη Κεγκέρογλου είχε ξεκινήσει τηλεφωνικές επαφές με στελέχη και μέλη, για να βολιδοσκοπήσει τη στάση τους απέναντι σε ενδεχόμενη υποψηφιότητά του.

Σημειώνεται ότι σήμερα κατέθεσε ανάλογη επιστολή και ο Παύλος Γερουλάνος, ανακοινώνοντας την πρόθεσή του να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου και ζητώντας πεπίσης παράταση.

 Πλέον, οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ είναι πέντε - αν Κεγκέρογλου και Γερουλάνος μαζέψουν τις απαιτούμενες υπογραφές θα έχουν να αντιμετωπίσουν τους Χάρη Καστανίδη, Νίκο Ανδρουλάκη και  Ανδρέα Λοβέρδο.

Αναλυτικά η επιστολή Κεγκέρογλου προς την αρμόδια Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ:


«Αγαπητοί σύντροφοι και αγαπητές συντρόφισσες,

Σας καταθέτω το ενδιαφέρον μου να υποβάλλω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής και παρακαλώ να μου χορηγήσετε το μητρώο μελών του Κινήματος. Παράλληλα, λόγω της αλλαγής των δεδομένων, παρακαλώ για τη χορήγηση της απαραίτητης προθεσμίας - τουλάχιστον μιας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22/10/2021- προκειμένου να την υποβάλλω μαζί με τις απαραίτητες υπογραφές. Με εκτίμηση και συντροφικούς χαιρετισμούς

Βασίλης Κεγκέρογλου»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)