to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:46 | 21.10.2021

Κοινωνία

«Μια άλλη μεταναστευτική πολιτική είναι εφικτή»: Σήμερα η διαδικτυακή εκδήλωση του Ινστ. Ρόζα Λούξεμπουργκ

Διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «Μια άλλη μεταναστευτική πολιτική είναι εφικτή» με αφορμή την επίσημη εκκίνηση της ιστοσελίδας «Moving Cities» διοργανώνει το Ινστιτούτο Ρόζα Λούξεμπουργκ την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, 11 π.μ. – 2 μ.μ.



Στις 21 Οκτωβρίου 2021 θα ξεκινήσει η λειτουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας μας «Moving Cities»: Μιας χαρτογράφησης που δείχνει ότι πάνω από 700 πόλεις σε όλη την Ευρώπη υποστηρίζουν μεταναστευτικές πολιτικές με γνώμονα την αλληλεγγύη και μας παρέχει εσωτερική πληροφόρηση για 28 προοδευτικές αλληλέγγυες πόλεις, καθώς και τις στρατηγικές τους ώστε να υποδεχθούν μετανάστες και πρόσφυγες σε δέκα ευρωπαϊκές χώρες.

Για αυτή την επίσημη έναρξη, οι συμμετέχοντες οργανισμοί Rosa Luxemburg Stiftung, Seebrücke και το Heinrich Böll Stiftung σας προσκαλούν με χαρά σε μια διαδικτυακή εκδήλωση στις 21 Οκτωβρίου.

Εκτός από την παρουσίαση της ιστοσελίδας και μεμονωμένα παραδείγματα επιτυχημένων μεταναστευτικών πολιτικών, πρόκειται να γίνει και μια συζήτηση για την πολιτική νοηματοδότησή τους. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν εργαστήρια για δημοτικούς υπαλλήλους, πολιτικούς της τοπικής αυτοδιοίκησης και την κοινωνία των πολιτών ώστε να βρεθούν τρόποι για να επιτύχουμε μια δημοτική πολιτική που να βασίζεται στην αλληλεγγύη.
 
Για περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης δείτε εδώ: https://rosalux.gr/el/event/mia-alli-metanasteytiki-politiki-einai-efikti
 
Η εκδήλωση θα γίνει μέσω Zoom και θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης στα Ελληνικά, Γερμανικά και Αγγλικά.
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε:
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_64YqBYaPQkWvLWdDHLVSHg

Η ιστοσελίδα Moving Cities θα είναι διαθέσιμη από τις 21.10.2021 στη διεύθυνση www.moving-cities.eu.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)