to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

«Ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί τη χώρα στα βράχια...»

Τι παρουσίασε από τη δική του πλευρά ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ; Φοροαπαλλαγές στους πλούσιους και τα 50 γιγαμπάιτ. Γι' αυτό αποφεύγουν τη συζήτηση.


Είναι εξόφθαλμη η προσπάθεια της κυβέρνησης να μην γίνει μια καθαρή πολιτική συζήτηση σχετικά με τις παρουσίες του Κ. Μητσοτάκη και του Αλ. Τσίπρα στη ΔΕΘ. Από την Κυριακή το βράδι πετάει την μπάλα στο 2015 φωνάζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανεύθυνος και ετοιμάζεται να καταστρέψει ξανά τη χώρα.

Αλήθεια, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεψε τη χώρα το 2015-2019; Επειδή τελείωσε τα Μνημόνια; Επειδή πήρε συμφωνία για το χρέος; Επειδή παρέδωσε 37 δισ. στα ταμεία; Επειδή αύξησε τον κατώτατο μισθό και επανέφερε τη 13η σύνταξη;  Ή μήπως η χώρα δούλευε ρολόι μέχρι το 2015 και πάνω που θα ερχόταν η ανάπτυξη ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και την μπλόκαρε; Ποιον θεωρούν ότι κοροϊδεύουν;

Αυτό, όμως, είναι Ιστορία.

Ας δούμε το τώρα: Ποια είναι ακριβώς η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ που οδηγεί τη χώρα στα βράχια; Οι προσλήψεις στα νοσοκομεία και τα σχολεία των 27 μαθητών ανά τάξη; Η πρόταση για κούρεμα του χρέους της πανδημίας που πνίγει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις;  Ή μήπως η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ, που θα λειτουργήσει ευεργετικά για την οικονομία; Ποιος λογικός άνθρωπος θεωρεί ότι απειλείται η χώρα από τέτοιες προτάσεις;

Τι παρουσίασε από τη δική του πλευρά ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ; Φοροαπαλλαγές στους πλούσιους, και τα 50 γιγαμπάιτ. Γι' αυτό αποφεύγουν τη συζήτηση. Αυτοί έχουν γυρίσει πανικόβλητοι στο 2015, τότε που χάνανε την κουτάλα.  Όχι ο ΣΥΡΙΖΑ.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)