to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:35 | 04.08.2021

Κοινωνία

Mε απόσπαση υπαλλήλου από τη Σάμο θα λειτουργήσει ξανά (από αύριο) το αεροδρόμιο της Ικαρίας

Ξεκινούν από αύριο Πέμπτη 5 /8 από τις 07:30 το πρωί οι πτήσεις στο αεροδρόμιο της Ικαρίας, «μετά το αιφνιδιαστικό περιστατικό ασθένειας του τηλεπικοινωνιακού υπαλλήλου που υπηρετεί στο αεροδρόμιο του νησιού», του μοναδικού που υπηρετεί στο νησί - Σήμερα ακυρώθηκαν και οι τρεις προγραμματισμένες πτήσεις - «Η Ικαρία πληρώνει την εμμονή Μητσοτάκη-Καραμανλή στην αποδυνάμωση της ΥΠΑ», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ


Ξεκινούν από αύριο Πέμπτη 5 Αυγούστου από τις 07:30 το πρωί οι πτήσεις -προγραμματισμένες και έκτακτες που αναβλήθηκαν σήμερα- στο αεροδρόμιο της Ικαρίας όπως δηλώνει σε ανακοίνωσή της η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, «μετά το αιφνιδιαστικό περιστατικό ασθένειας του τηλεπικοινωνιακού υπαλλήλου που υπηρετεί στο αεροδρόμιο του νησιού». Αποτέλεσμα ήταν να ακυρωθούν και οι τρεις προγραμματισμένες για σήμερα πτήσεις από και προς το νησί (δύο της Aegean και μία της Sky Express).

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, από σήμερα Τετάρτη, η ΥΠΑ έχει μεριμνήσει για την αντικατάσταση του ασθενούντος υπαλλήλου με άλλον αρμόδιο υπάλληλο, ο οποίος αποσπάται αποσπαστεί από τη Σάμο στην Ικαρία. 

«Η ΥΠΑ, μέσω του αερολιμενάρχη Ικαρίας, ενημέρωσε άμεσα και συγκεκριμένα από τα ξημερώματα της Τετάρτης 4 Αυγούστου 2021 τις αεροπορικές εταιρίες και τις εταιρίες επίγειας εξυπηρέτησης που δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο του νησιού για την ασθένεια του υπαλλήλου που είχε ως συνέπεια την ακύρωση των πτήσεων, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι επιβάτες για την αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής της πτήσης τους και να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους» σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΥΠΑ.

Το περιστατικό, που άφησε το νησί στο αποκορύφωμα της τουριστικής περιόδου χωρίς αεροπορική σύνδεση, στηλίτευσε ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, με την Κατ. Νοτοπούλου να σημειώνει ότι η κυβέρνηση των «αρίστων» δεν σταματά να πληγώνει τον ελληνικό τουρισμό, ενώ ο Ν. Παππάς και ο Χρ. Γιαννούλης επισημαίνουν ότι «η Ικαρία πληρώνει την εμμονή Μητσοτάκη-Καραμανλή στην αποδυνάμωση της ΥΠΑ».

tags: Ικαρία

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)