to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:13 | 02.08.2021

Αθλητισμός

Ολυμπιακοί: «Χάλκινος» ο Πετρούνιας

Συνεχίζονται οι επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Πριν από λίγο ο Λευτέρης Πετρούνιας έφτασε στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, συγκεντρώνοντας 15.200 πόντους


Πρόκειται για το δεύτερο ολυμπιακό μετάλλιο που κατακτά ο Λευτέρης Πετρούνιας. Είναι η δεύτερη σημαντική ελληνική επιτυχία σήμερα,. καθως λίγες ώρες πριν ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος.

Η σχετική ανάρτηση από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή:

Η δήλωση του Λευτέρη Πετρούνια μετά τη βράβευσή του:

 "Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και τις κόρες μου. Αισθάνομαι πάρα πολύ γεμάτος, ήταν ένας εξαιρετικός τελικός, ένας πολύ δύσκολος τελικός. Η διαχείρισή του ήταν τρομακτικά δύσκολη. Είναι πολύ ανάμεικτα τα συναισθήματα, είμαι πολύ χαρούμενιος που είμαι ξανά στα μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από πανδημίες και χειρουργεία, μετά απ όσα έχω περάσει. Έχω γλυκόπικρη γεύση γιατί μου αρέσει να κερδίζω, γιατί δεν ου αρέσει να έχω δεύτερη και τρίτη θέση. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω ξανά.

Νιώθω δικαίωση γι αυτό το μετάλλιο, ότι καλώς συνέχισαν να πιστεύουν όσοι πίστευαν σε μένα και με στήριζαν τις δύσκολες στιγμές, επίσης είναι μια απάντηση σε όσους σταμάτησαν να πιστεύουν σε μένα μετά το χειρουργείο που έκανα.

Μαμά, τα κατάφερα!»

Η ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια χθες, Κυριακή:

Συγχαρητήρια από τον πολιτικό κόσμο

«Λένε ότι πιο δύσκολο δεν είναι να ανέβεις στο βάθρο αλλά να παραμείνεις για χρόνια εκεί. Ο Λευτέρης Πετρούνιας το κατάφερε. Είναι ένας αθλητής παγκόσμιας ακτινοβολίας και είμαστε πολύ περήφανοι για όλα όσα έχει πετύχει», σημειώνει ο Αλ. Τσίπρας σε ανάρτησή του:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)