to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ο Άδωνις, το εμβόλιο και ο ιός της δημοσιότητας

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό που έδωσε στη δημοσιότητα, ο υπουργός Ανάπτυξης εμβολιάστηκε τη δεύτερη κιόλας ημέρα από όταν ήρθαν τα εμβόλια στη χώρα


Εμβόλιο για τον ιό της δημοσιότητας δεν υπάρχει. Αλλά και να υπήρχε, σίγουρα θα αποδεικνυόταν άχρηστο για τον Άδωνι Γεωργιάδη, που δεν μπορεί να λείψει ούτε λεπτό από τη δημόσια σφαίρα, τα τηλεοπτικά παράθυρα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μιας και δεν την αντέχει την καραντίνα.

Είναι τεράστια η ανάγκη του να δηλώνει νυχθημερόν παρών. Ακόμη και τις δύσκολες τούτες ημέρες που νοσεί και όλοι του ευχόμαστε τα καλύτερα. Έτσι και χθες ο λαλίστατος και πολυγραφότατος υπουργός Ανάπτυξης δεν την άντεξε την καραντίνα της δημοσιότητας και συνέχισε ακάθεκτος να μας βομβαρδίζει με τιτιβίσματα στο Τwitter και δημοσιοποίηση προσωπικών του δεδομένων.

Βλέπεις, αισθάνθηκε υποχρεωμένος να μοιραστεί μαζί μας τόσο το πιστοποιητικό εμβολιασμού του όσο και τα πρόσφατα τεστ στα οποία υπεβλήθη πριν και μετά τη διάγνωση της νόσου ώστε να απαντήσει, όπως ο ίδιος είπε, σε όσους αμφισβητούσαν το αν έχει εμβολιαστεί και λοιπά και λοιπά. Αυτή του λοιπόν η εμμονή να βρίσκεται μονίμως στη δημοσιότητα είναι που τον έβαλε σε νέους μπελάδες και στο επίκεντρο νέων συζητήσεων, όπου, με τη θέλησή του αυτή τη φορά, βρίσκεται πάλι απολογούμενος.

Γιατί, όπως και να το κάνεις, κάποιες εξηγήσεις οφείλει τώρα να τις δώσει για τον χρόνο εμβολιασμού του, καθώς, όπως φαίνεται από το πιστοποιητικό που δημοσιοποίησε, είχε κάνει την πρώτη δόση στις 29 Δεκεμβρίου του 2020 χωρίς να βρίσκεται στη λίστα των “45 αξιωματούχων” που θα εμβολιάζονταν πρώτοι και εκτός προτεραιότητας των υπολοίπων πολιτών. Σύμφωνα λοιπόν με το πιστοποιητικό, ο υπουργός Ανάπτυξης εμβολιάστηκε τη δεύτερη κιόλας ημέρα από όταν ήρθαν τα εμβόλια στη χώρα χωρίς να πει κουβέντα τότε και χωρίς να βρίσκεται στην περίφημη λίστα των 45. Και άντε τώρα να μείνει σε καραντίνα και αποχή από το Τwitter...

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)