to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:23 | 25.07.2021

Κοινωνία

Σαλαμίνα: Σε ύφεση η πυρκαγιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή στον Άγιο Νικόλαο

Επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και υδροφόρες ΟΤΑ, ενώ από αέρος συνδράμουν 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.


Σε ύφεση βρίσκεται, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι κοντά σε κατοικημένη περιοχή, στον Αγιο Νικόλαο, στη Σαλαμίνα.

Στην περιοχή παραμένουν και επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, αφού υπάρχουν ακόμη διάσπαρτες εστίες. Ειδικότερα, επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και υδροφόρες ΟΤΑ, ενώ από αέρος συνδράμουν 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Σημειώνεται, ότι το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που φτάνουν τα 6 μποφόρ.

Νίνα Κασιμάτη: Καλή δύναμη στους πυροσβέστες, κουράγιο στους πολίτες της Σαλαμίνας

«Σε άμεση επικοινωνία που είχα με τον Διοικητή του 4ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πειραιά ενημερώθηκα αρμοδίως ότι η φωτιά που έπιασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή της Σαλαμίνας, στους Μύλους πάνω από τον Άγιο Νικόλαο, επιχειρείται να τεθεί υπό έλεγχο με επίγεια και εναέρια μέσα, αλλά οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δεν έχουν επιτρέψει ακόμη την οριοθέτηση και πλήρη κατάσβεσή της. Επικοινώνησα επίσης και με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας», σημειώνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Νίνα Κασιμάτη, προσθέτοντας

«Ελπίζω σύντομα αυτό να γίνει κατορθωτό και να μην κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές και σπίτια! Εν αναμονή νέας ενημέρωσης εύχομαι καλή δύναμη στο Πυροσβεστικό Σώμα που επιχειρεί με αυτοθυσία, και βέβαια κουράγιο στους βαλλόμενους Σαλαμίνιους συμπολίτες μας!»

Με πληροφορίες από ΑΠΕ -ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)