to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:33 | 24.07.2021

Πολιτική

Κ. Νοτοπούλου: Δεν θα συμμετάσχουμε στον διχασμό της κοινωνίας, θα μας βρείτε απέναντι

«Σε μία μεγάλη κρίση αυτό που χρειαζόμαστε για να την ξεπεράσουμε είναι ενότητα»


Για την πορεία του τουρισμού μας και την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού μίλησε η τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου σε συνέντευξή της στο ΚΟΝΤΡΑ.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση φέρει βαρύτατες ευθύνες, καθώς με την πολιτική της δεν ενίσχυσε το ΕΣΥ, δεν προέβη σε ιχνηλάτηση και εκτεταμένο τέστινγκ, δε συνταγογράφησε τα τεστ. Αντίθετα, με τους χειρισμούς της, κατάφερε να μετατρέψει τους διστακτικούς συμπολίτες μας σε αρνητές του εμβολιασμού. Όπως είπε, χαρακτηριστικά «δεν θα συμμετάσχουμε στον διχασμό της κοινωνίας, θα μας βρείτε απέναντι. Σε μία μεγάλη κρίση αυτό που χρειαζόμαστε για να την ξεπεράσουμε είναι ενότητα», ενώ τόνισε ότι το κίνητρο για τον εμβολιασμό είναι η προστασία της υγείας μας, του εαυτού μας και του συνανθρώπου μας. Κάλεσε δε την κυβέρνηση να πείσει τους πολίτες και όχι να τους στοχοποιεί και να τους απειλεί με απόλυση.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επεσήμανε τα λάθη και τις κυβερνητικές παλινωδίες στην διαχείριση του τουριστικού μας προϊόντος, κάνοντας λόγο για «αυτοκτονικούς χειρισμούς». Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή της με τον Πρόεδρο  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Μύκονο, τόνισε ότι το Lockdown στο συγκεκριμένο νησί, τη «ναυαρχίδα του τουρισμού» στην καρδιά του καλοκαιριού, έστειλε λάθος μηνύματα διεθνώς, προκάλεσε σωρεία ακυρώσεων και συμπαρέσυρε και άλλους προορισμούς.

«Η κυβέρνηση» δήλωσε «δεν φρόντισε ούτε για την επάρκεια των τεστ στους τουριστικούς προορισμούς, ούτε τα συνταγογράφησε», ενώ έφερε ως παράδειγμα αυτό της Αυστρίας, που χορηγεί δωρεάν τεστ PCR, για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)