to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:51 | 23.07.2021

Κοινωνία

Στέλεχος της ΟΝΝΕΔ επινοεί πάρτι αλληλεγγύης για τον γυναικοκτόνο

«Δημοσιογράφος» που αποδείχθηκε στέλεχος της ΟΝΝΕΔ ,επινόησε πάρτι αλληλεγγύης στον γυναικοκτόνο της Φολεγάνδρου στα Εξάρχεια. Ψευδής είδηση που σήκωσε κύμα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης


Τέθηκε υπόψη του Left.gr η παρακάτω δημοσίευση χρήστριας του Facebook που διάβασε το εν λόγω άρθρο του news2u.gr το οποίο αργότερα απεσύρθη:

«Σήμερα έπεσε στην αντίληψή μου το παρακάτω αρθρο (1η φωτογραφία) δημοσιευμένο απο προσωπο της πολιτικής. Στην φωτογραφία απεικονίζεται ο καθ΄ομολογια δολοφονος της 26χρονης κοπελας και δίνονται πληροφοριες για ενα live στην πλατεια Εξαρχείων, που σκοπο εχει την στήριξη του στα δικαστικά εξοδα.

Καθώς το ονομα της ''ρεπορτερ'' ήταν εμφανες, την βρηκα και επικοινωνησα μαζι της προκειμενου να με διαφωτισει και να την διαφωτισω.

Ζητησα πολυ ευγενικα (αυτα θα με φανε) τις πηγές του ρεπορταζ της -μη και γινεται οντως live και το χασω- και την ενημερωσα για το τι ισχυει περι fake news. Mοναδικος σκοπός μου να την ψαρώσω και να γελάσω με την απάντησή της. Και για καλή μου τυχη ψαρωσε -κοινως χεστηκε πανω της-, γιατι σου λεει ''καμια λαμπρη δικηγορος θα'ναι αυτη, με φωτογραφία προφιλ γατα'' και ετσι εκανε την καλύτερη κίνηση που θα μπορούσε. Με μπλοκαρε απο το facebook και κατεβασε το αρθρο της που ηταν δημοσιευμενο στο news2u.gr (σε περιπτωση που ψαχνετε ενα site με εγκυρη δημοσιογραφια). Και ετσι επιβεβαιωσε με το καλυτερο τροπο την τραγικοτητα της και το ψέμα της. Γιατι σε τούτη την χώρα εισαι οτι δηλώσεις και δηλωνεις οτι γουσταρίζεις, γιατι στο κάτω κατω δεν θα ερθεις και με κατι αντιμετωπος.

Ωστοσο, αυτη η ειδηση αναπαραγεται ακομα απο διάφορα προφιλ, κυριως πολιτικά και η κυρια δεν θα μπει εννοείται στον κοπο να ανακαλέσει δημοσιως, καθως θεωρει πως επειδη κατεβασε το ψευτοαρθρο της, αποκατασταθηκε και η αληθεια. Ισως αν οντως ειχε σπουδασει δημοσιογραφια και οχι κοινωνικη θεολογια να ηξερε τι πρεπει να κανει .

Μπηκα σε αυτη την διαδικασια για να διαπιστωσω και μονη μου ποσο ευκολα αναπαραγει ο καθενας οτι κατεβασει η κουτρα του (οχι πως δεν το ξεραμε) και γιατι πρεπει καποια στιγμη σε τουτη τη χωρα να σταματησει ο καθε γκαζμας να γραφει οτι, οπου και οπως θελει και εμεις να το τρωμε. Η συγκεκριμενη ''κιουρια'' ειναι μελος της ΟΝΝΕΔ (φερτε μας ενα συννεφο να πεσουμε) και θεωρησα οτι εκμεταλλεύεται τη νεκρη κοπελα για πολιτικά συμφεροντα, πραγμα που θεωρω μεγαλη ξεφτιλα (ανεξαιρετως κατεύθυνσης).
Την καλημερα μου στους απανταχού ξεφτίλες δημοσιογράφους!

Υ/Γ: Όπως καταλάβατε, δεν εχει Λαϊβάκι την Κυριακή. Πάτε για cocktail.

*Ενημέρωση (3h αφού ανέβασα το post): Ο πολιτικός ανακάλεσε (αμετανόητος βεβαια). Η "ρεπόρτερ" δεν ξερω ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚ. Ας με ενημερώσει κάποιος».

Μάλιστα η συγκεκριμένη χρήστρια του Facebook απέστειλε και προσωπικά μηνύματα στη συντάκτρια, η οποία και την απέκλεισε από την επικοινωνία μαζί της.

Ποια όμως είναι η δημοσιογράφος που συνέταξε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ; Χρήστες του twitter ταύτισαν γρήγορα την συντάκτρια ως στέλεχος της ΟΝΝΕΔ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)