to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:22 | 15.07.2021

Πολιτική

Όταν ο Γεωργιάδης θεωρούσε κατασκεύασμα τον ιό της... γρίπης (βίντεο)

Ο Άδωνης, τα εμβόλια και οι θεωρίες συνωμοσίας: Ο υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ είναι από αυτούς που φημίζονται για την πληθωρική τους παρουσία και την ένταση με την οποία κάθε φορά διατυπώνουν την όποια άποψη τους για το θέμα. Και επί της παρούσης, το θέμα έχει να κάνει κυρίως με την "όποια άποψη".


Στην παρούσα φάση, που η κυβέρνηση έχει ανοίξει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού αλλά και των απολύσεων όσων δεν δέχονται να εμβολιαστούν, ο κ. Γεωργιάδης έθεσε χθες το ζήτημα με τον πιο εμφατικό τρόπο.

Στην παρέμβασή του στον τηλ. σταθμό Open, ο κ. Γεωργιάδης χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα κατά των αρνητών, που χθες διαδήλωσαν σε πολλά μέρη της Ελλάδας, λέγοντας: «Ένας άνθρωπος που εργάζεται σε δομή φροντίδας ηλικιωμένων και αποφασίζει να μην εμβολιαστεί γιατί φοβάται, γιατί ο Μπιλ Γκέιτς θα του βάλει τσιπάκι κ.λπ, αλλά αντιλαμβάνεται ότι όντας ανεμβολίαστος αυξάνει την πιθανότητα να μεταφέρει τον ιό μέσα στη δομή, αυτός ο άνθρωπος έχει ρόλο; Πρέπει να παραμείνει στη δομή; (…) Αν αυτός προτιμάει τον εαυτό του από τη ζωή αυτών που φροντίζει, πληροί τα κριτήρια να είναι σε αυτή τη δομή"; (εδώ το σχετικό βίντεο)

«Εργαστηριακό  κατασκεύασμα ο ιός της γρίπης»

Ωστόσο, λίγα χρόνια νωρίτερα, και συγκεκριμένα το 2010, ο τότε βουλευτής του ΛΑΟΣ, Αδ. Γεωργιάδης, δεν είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει κοινοβουλευτική ερώτηση, στην οποία ισχυριζόταν ευθέως πως ο ιός της γρίπης αποτελεί εργαστηριακό κατασκεύασμα μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών!

Αναλυτικότερα, η ερώτηση του βουλευτή του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού είχε ως εξής:

«Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα του ημερήσιου και ηλεκτρονικού τύπου οι γαλλικές αρχές παραπέμπουν τις εταιρείες Baxter, Roche και Pharma στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης με την κατηγορία ότι παρασκεύασαν και διέσπειραν τον Ιό της Γρίπης και στη συνέχεια  με συνεργούς δίκτυα Μ.Μ.Ε. έδωσαν διεθνείς διαστάσεις, δημιουργώντας μέσω του φόβου πανδημίας, πελατεία για τα εμβόλια.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οδηγήσει χώρες όπως τη Νέα Ζηλανδία, τη Σκοτία, την Ιρλανδία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Γαλλία, την Ολλανδία, τη Σουηδία και το Μεξικό στην απαγόρευση του εμβολιασμού των πολιτών του. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι και το Μεξικό παραπέμπει στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης την εταιρεία Baxter ως υπεύθυνη για τον θάνατο ανθρώπων τον περασμένο Απρίλιο και Μάιο που προηγουμένως είχαν εμβολιαστεί με εμβόλιο το οποίο είχε ως συστατικό αντιγόνο της γρίπης των χοίρων.


Συνεπώς ρωτάται η αρμόδια Υπουργός:
1. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου έχουν ενημερωθεί για αυτές τις ενέργειες;
2. Ποιες είναι οι προθέσεις σας πάνω σε αυτό το  λεπτό ζήτημα που αφορά όλον τον ελληνικό πληθυσμό;».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)