to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:34 | 18.06.2021

Κοινωνία

«Βλάκας» ο πιλότος για τον αστυνόμο Μπαλάσκα - Πειθαρχικός έλεγχος για τις δηλώσεις του

Σύμφωνα με τον αστυνόμο Μπαλάσκα ο δράστης εάν καλούσε αμέσως την αστυνομία θα έτρωγε το πολύ «5-6 χρόνια φυλακή», άλλωστε «νέο παιδί είναι».


Κατεπείγουσα ΕΔΕ για τον «γαλάζιο» συνδικαλιστή

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος συνδικαλιστή, για δηλώσεις σχετικές με την υπόθεση ανθρωποκτονίας ημεδαπής στα Γλυκά Νερά Αττικής. Παράλληλα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας,  κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προηγούμενη εβδομάδα, κατά του ίδιου συνδικαλιστή της ΠΟΑΣΥ, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου παρήγγειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ποινική προκαταρκτική εξέταση για τις δηλώσεις του Στ. Μπαλάσκα,σύμφωνα με τις οποίες «η αστυνομία συλλαμβάνει και η Δικαιοσύνη αφήνει ελεύθερους τους εγκληματίες», κάνοντας μάλιστα λόγο για παραδικαστικό κύκλωμα.

Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ότι το 2019 είχε διαταχθεί ΕΔΕ από την ΕΛΑΣ για δηλώσεις του συγκεκριμένου συνδικαλιστή περί «σκουπιδιών στα Εξάρχεια».

Μάλιστα μέχρι και η ΠΟΑΣΥ τον κήρυξε έκπτωτο από τα αξιώματα του Αντιπροέδρου και του Ειδικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας και τον είχε παραπέμψει στο Πειθαρχικό Όργανο, ενώ την υπεράσπισή του είχε αναλάβει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης.

Οδηγίες για το πως να επικαλεστεί βρασμό ο δολοφόνος

Ο γνωστός συνδικαλιστής και αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας, είπε το πρωί της Παρασκευής σε τηλεοπτικό σταθμό, κατά λέξη, ότι ο πιλότος είναι βλάκας, γιατί αν έπαιρνε την αστυνομία και έλεγε ότι πάνω στον καβγά την σκότωσε κατά λάθος θα πήγαινε μόνο 5-6 χρόνια φυλακή... γιατί νέο παιδί είναι.

Σήμερα, ο Σταύρος Μπαλάσκας θέλησε να εξηγήσει το νομικό πλαίσιο για την ενδοοικογενειακή βία, λέγοντας στην ουσία ότι αν μετά τη γυναικοκτονία κάποιος φερθεί ψύχραιμα, με 5-6 χρονάκια το πολύ στη φυλακή, θα έχει ξεμπερδέψει! (με σχόλια από rosa.gr)

Παρέμβαση Μητσοτάκη για τον Μπαλάσκα ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας πρωτοβουλίες εκ μέρους του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά τα νέα σχόλια του Σταύρου Μπαλάσκα:

«Ο γνωστός συνδικαλιστής, εκλεγμένος με το χρίσμα της Ν.Δ., κ. Μπαλάσκας, που κάθε μέρα στα τηλεπαράθυρα αποθεώνει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, σήμερα ξεπέρασε σε αθλιότητα και την πιο νοσηρή φαντασία, δίνοντας σε πανελλαδική μετάδοση οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους πώς να τη γλιτώσουν με «4-5 χρόνια φυλακή» με αφορμή το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει άμεσα θέση για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)