to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:23 | 02.08.2013

Πολιτική

Είναι κάτι χαρακτήρες τελειωμένοι αναπτήρες!

Του Πρόδρομου Σεϊτανίδη


Πως εκεί στη Συγγρού τους έχει πειράξει το αιρ-κοντίσιον, δεν χρειαζόμασταν την πρόσφατη ανακοίνωση του Σύριζα για να το συνειδητοποιήσουμε.

Οι ανεδιήγητοι της Ομάδας Ηλίθια (επίτηδες, κύριε διορθωτά) αφού έψαξαν όσο μπορούσαν τα λεγόμενα του Βαγγέλη του Διαμαντόπουλου κι αφού τον έψεξαν όσο μπορούσαν, ακόμα και για τα καημένα τα γουναράδικα (λες και δεν το λένε και οι ίδιοι: παράδειγμα 1 και παράδειγμα 2 υπό Φαήλου Κ. περικαλώ!), άρχισαν να αναζητούν τα μυστικά του Βάλτου, όχι της Πηνελόπης Δ., προγόνου του πρωθυπουργάρα μας, αλλά του Βάλτου και του Ξηρόμερου, εκεί που έδρασαν οι παππούδες τους, του τιμημένου ΕΔΕΣ (τιμή= μία λίρα το κεφάλι ημερησίως).

Κι ανακάλυψαν έναν «υποψήφιο βουλευτή και στέλεχος του Σύριζα», απ΄το Αγρίνι, ο οποίος -λένε- σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «...Και μη ξεχνάτε...αυτόν τον Αύγουστο συλλέγουμε πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα, σίδερα, σχοινιά, αναπτήρες, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε το Σεπτέμβριο για να καταστείλουμε την κρατική βία...». Εντάξει, νωρίτερα είχαν «ανακαλύψει» παρόμοιες «εξτρεμιστικές παραινέσεις» και από τον Ιφικράτη Αμυρά, ο οποίος δεν ήταν καν υποψήφιος του Σύριζα ο άνθρωπος, αλλά «πες-πες όλο και κάτι θα μείνει,» πούλεγε κι ο δρ. Γκέμπελς, σπουδαγμένος άνθρωπος και πιστός ιδεολόγος.

Εδώ θα πρέπει να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς την Ομάδα Ηλίθια (επίτηδες, είπαμε, κύριε διορθωτά!), χάρη στην οποία μαθαίνω διαφόρους Συριζαίους,τους οποίους αλλιώς δεν θα είχα γνωρίσει ούτε σε συνάξεις, ούτε σε συνέδρια, ούτε σε συνεντεύξεις, ούτε σε οτιδήποτε άλλο αρχίζει από «συν», συμπεριλαμβανομένου, βεβαίως, και του Συντάγματος, είτε ως πλατεία νοουμένου είτε ως στρατιωτικού σχηματισμού.

Καλά, το να μας ζητάνε (εντάξει, από τον Τσίπρα) να διαγράψομε οποιονδήποτε από το κόμμα μας, είναι λιγάκι σαν κι εκείνο το παλιό «Κι εσείς βασανίζετε τους μαύρους». Διότι άμα ετεροκαθορίζονταν έτσι αυθαίρετα οι διαγραφές, τι θα έπρεπε να είχαμε κάνει με τους ανεκδιήγητους που έχουν διαγράψει ολάκερο Σύνταγμα;

Βέβαια, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εκτός από οικοδομικά υλικά (έτσι θα χτίσομε το κόμμα, διάβολε;) χρειάζεται να μαζεύομε και αναπτήρες;  Μήπως για να μην τους πετάει ο Πρετεντέρης στο γήπεδο, όποτε διαφωνεί με το ρέφερη; Πάει αυτό, πέρασε, κι ο κυρ-Γάννης πάει διακοπές, πλέον, καθώς ο ΔΟΛ έγινε και επισήμως ΔΟΨ. Μήπως για να αφοπλίσομε τους δεξιούς τραμπούκους; Μπα, ιστορικά αν το ψάξεις, πάντα είχαν πρόσβαση σε μαχαίρια και πιστόλια. Αυτό με τους αναπτήρες δεν το καταλαβαίνω. Ίσως να έχει δίκιο η λαίδη Άντζελα όταν τραγουδάει «Είναι κάτι χαρακτήρες, τελειωμένοι αναπτήρες». Διότι με τέτοιους έχομε να κάνομε, πλέον!

Σε λίγο θα μας σφυρίξουν πέναλτι επειδή τραγουδήσαμε το «Πότε θα κάνει ξαστεριά», το οποίο εμπεριέχει σαφή προτροπή για ένοπλη δράση.

'Η άμα μας πιάσουνε να σιγοσφυρίζομε το «Απόψε κάνεις μπαμ!». Παρακώλυση συγκοινωνιών αμέσως, καθώς «σε βλέπουν και φρενάρουνε και σταματούν τα τραμ»! Εμ, πώωως! που θάλεγε κι ο Ηλίας του 16ου.

Και μην σου πώ τι θα γίνει άμα πάρουν πρέφα ότι το σήμα του 105,5 στο «Κόκκινο» με το παρεάκι που σφυρίζει νυχτιάτικα, γυρνώντας από το ταβερνείο, είναι στην πραγματικότητα η Διεθνής. Θα φριάξουν! Και θα μας ζητήσουν να διαγράψομε κι εκείνο τον εγκληματία που έγραψε το φινάλε των στίχων:

«Και αν τολμήσουν και αντικρίσουν
της ψυχής μας τους κεραυνούς
θα δούνε τότε αν μπορούνε
πως θα είναι οι σφαίρες μας για αυτούς»

Έναν μυστήριο τύπο, ονόματι Κώστα Βάρναλη. «Βάρναλης; Δηλαδή από τη Βάρνα; Από τη Βουλγαρία θάναι! Γκουμουνιστής!» θα σκεφτούνε.

σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, κ. Καραγιάννης, αναφέρει: «...Και μη ξεχνάτε...αυτόν τον Αύγουστο συλλέγουμε πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα, σίδερα, σχοινιά, αναπτήρες, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε το Σεπτέμβριο για να καταστείλουμε την κρατική βία...». - See more at: http://left.gr/news/syriza-gia-nd-i-galazia-montaziera-retarei#sthash.gz...
σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, κ. Καραγιάννης, αναφέρει: «...Και μη ξεχνάτε...αυτόν τον Αύγουστο συλλέγουμε πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα, σίδερα, σχοινιά, αναπτήρες, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε το Σεπτέμβριο για να καταστείλουμε την κρατική βία...». - See more at: http://left.gr/news/syriza-gia-nd-i-galazia-montaziera-retarei#sthash.gz...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)