to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:02 | 01.06.2021

Πολιτική

Αλ. Τριανταφυλλίδης: Με ρεπό θα πληρωνόμαστε; Με ρεπό θα σας πληρώνουμε

«Η χώρα έχει μετατραπεί σε ένα πεδίο βολής όπου πέφτει πιστολίδι από ξένες μαφίες», σημείωσε ο Αλ. Τριανταφυλλίδης, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σε ραδιοφωνική συνέντευξή του


"Αφού θα πληρωνόμαστε με ρεπό να πληρώνουμε και με ρεπό. Δηλαδή το ενοίκιο να το πληρώνουμε με ρεπό, το στεγαστικό δάνειο να το πληρώνουμε με ρεπό, στο σούπερ μάρκετ να πληρώνουμε με ρεπό. Ασύλληπτα πράγματα ακούμε από τον κ.Χατζηδάκη", τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά "Κανάλι Ένα" και στο δημοσιογράφο Νίκο Μπαρδούνια ασκώντας δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο και συμπλήρωσε «Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελεί την επιτομή της πολιτικής απάτης. Υιοθετεί ταυτόχρονα και το μαύρο και το άσπρο φτάνει να κρατάει την πολυπόθητη καρέκλα της εξουσίας και να διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα με απευθείας αναθέσεις, μίζες και ρεμούλες».

Αναφερόμενος στο μπαράζ των μαφιόζικων εκτελέσεων τις τελευταίες μέρες ο κ.Τριανταφυλλίδης επεσήμανε: "κλίμα εκτροχιασμού της εγκληματικότητας, κλίμα ανασφάλειας και απώλειας ελέγχου από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Που είναι ο Νόμος και η τάξη που υποσχεθήκατε κύριε Μητσοτάκη; Πού είναι που θα κοιμόμασταν με ανοιχτά παράθυρα και ανοιχτές τις πόρτες κύριε Μητσοτάκη; Η χώρα έχει μετατραπεί σε ένα πεδίο βολής όπου πέφτει πιστολίδι από ξένες μαφίες.Συμβόλαια εκτέλεσης θανάτου, δολοφονίες μέρα-μεσημέρι, αλλά και φρικτά εγκλήματα όπως η ανατριχιαστική δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που συνθέτουν την καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη, ο οποίος διαπιστώνει ότι η Κυβέρνηση είναι ανίκανη να εγγυηθεί τη ζωή του, το σπίτι του και τα περιουσιακά του στοιχεία".

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)