to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:32 | 25.05.2021

Πολιτική

Στ. Αραχωβίτης: Σπασμωδική η πολιτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση για την ενίσχυση του πρωτογενή Τομέα

«Η Κυβέρνηση δε βαδίζει δυστυχώς βάσει μίας συνεκτικής στρατηγικής σε ό,τι αφορά στα πρόσφατα, λόγω πανδημίας, αλλά και τα χρονίζοντα προβλήματα της αγροτικής οικονομίας, ούτε διαθέτει βαθύτερη γνώση για το τι συμβαίνει στο αγροτικό κόσμο»


Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου Κρήτης 98.4 και τη δημοσιογράφο Αγγέλα Δουλγεράκη παραχώρησε τη Δευτέρα, 24/5, ο Τομεάρχης Αγροτ. Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στ. Αραχωβίτης, μετά και τη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσαν οι τέσσερις Νομαρχιακές Επιτροπές του κόμματος στο νησί την Πέμπτη 20 Μαΐου, ώστε να εξεταστούν όλα τα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο και τα προβλήματα που έφερε η πανδημία.

“Η Κυβέρνηση δε βαδίζει δυστυχώς βάσει μίας συνεκτικής στρατηγικής σε ό,τι αφορά στα πρόσφατα, λόγω πανδημίας, αλλά και τα χρονίζοντα προβλήματα της αγροτικής οικονομίας, ούτε διαθέτει βαθύτερη γνώση για το τι συμβαίνει στο αγροτικό κόσμο. Είδαμε πως αντιμετώπισε τα κηπευτικά, τις λαϊκές αγορές, το κρασί, το ελαιόλαδο, την κτηνοτροφία, τους δασικούς χάρτες. Βρίσκεται σε μια λογική βλέποντας και κάνοντας’” επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Αραχωβίτης

Ο Τομεάρχης Αγροτ. Ανάπτυξης αναφέρθηκε επίσης στις δυνατότητες του Ταμείου Ανάπτυξης,  τα συνεργατικά σχήματα, τα χρηματοδοτικά εργαλεία, τα λάθη με το σχέδιο νόμου αναφορικά με τις λαϊκές αγορές, όπως επίσης και τα λάθη των Δασικών Χαρτών που οδηγούν σε νέα ταλαιπωρία των παραγωγικό κόσμο.

Εδώ το ηχητικό αρχείο όλης της συνέντευξης:

https://www.radio984.gr/post/st-arachovitis-spasmodiki-i-agrotiki-politiki-tis-nd/?fbclid=IwAR2xAVcBMGzYvepaaw8SwVCleGkBvvjZPNt96EgAi_3uvV8vcNaEUyxILx0

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)