to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:03 | 11.05.2021

Κοινωνία

Σύμπραξη Μπογδάνου με Παλαιοημερολογήτες για να καταγγείλει επίθεση «μειονοτήτων» στην Ορθοδοξία

Σοβαρά ερωτήματα προκαλεί η σύμπραξη του βουλευτή Μπογδάνου με μη αναγνωρισμένο επίσκοπο της εκκλησίας του «πατρώου ημερολογίου», ο οποίος έχει απασχολήσει κατά καιρούς σκανδαλοθηρικές εκπομπές, για να καταγγείλει επίθεση εναντίον της Ορθοδοξίας!


«Μειονότητες» που επιτίθενται στην (ορθόδοξη) «πλειονότητα» καταγγέλλει ο βουλευτής της ΝΔ Κων. Μπογδάνος με αφορμή επίθεση, όπως ισχυρίζεται, στο Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου στα Σεπόλια.

Στο βίντεο που ο ίδιος δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλεί τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να φυλάσσει εντονότερα τα ορθόδοξα προσκυνήματα που αποτελούν -κατά τη γνώμη του- «στόχους».

Το μόνο που ξέχασε να πληροφορήσει το κοινό του είναι πως δίπλα του εμφανίζεται ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Παρθένιος της «Ιεράς Συνόδου του Πατρώου Ορθόδοξου Ημερολογίου» ο οποίος, σύμφωνα με εκκλησιαστικά δημοσιεύματα, έχει καθαιρεθεί από την Εκκλησία της Ελλάδος ενώ έχει υπάρξει μοντέλο και πανελίστας σε μεσημεριανές τηλεοπτικές εκπομπές.

Όταν μιλά ο «ευαίσθητος» βουλευτής της ΝΔ για «πλειοψηφία» εννοεί την εκκλησία αυτή; Και αν ναι η Ιεαραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος και οι χιλιάδες ψηφοφόροι του αποδέχονται να ταυτίζονται μαζί της;

Η Νέα Δημοκρατία έχει κάτι να παρατηρήσει ή ο «σκοπός αγιάζει τα μέσα» και στη συγκεκριμένη περίπτωση;

Στη πραγματικότητα ο βουλευτής της ΝΔ προκειμ'ένου να διαδώσει, για ακόμα μια φορά, ένα έμμεσο ρατσιστικό μήνυμα δε διστάζει να εκμεταλλευτεί τα θρησκευτικά αισθήματα του ελληνικού λαού εμπλεκόμενος σε δογματικά ζητήματα παρουσιάζοντας μια μικρή θρησκευτική κοινότητα της χώρας ως την επίσημη εκκλησία.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η αναμενόμενη αντίδραση τόσο από την Εκκλησία της Ελλάδος όσο και από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)