to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:46 | 27.04.2021

Πολιτική

Προσήχθη στη ΓΑΔΑ ο Φουρθιώτης αλλά και οι δύο φερόμενοι ως δράστες των πυροβολισμών - ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Μητσοτάκης οφείλει απαντήσεις

Στη ΓΑΔΑ προσήχθη το βράδυ της Μεγ. Τρίτης, μαζί με ακόμη δύο άτομα, ο Μένιος Φουρθιώτης. Προηγήθηκε έφοδος της ΕΛ.ΑΣ., παρουσία εισαγγελέα, στο σπίτι και το γραφείο του παρουσιαστή - ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Μητσοτάκης να ξεκαθαρίσει ποιοι συνεργάτες του έχουν σχέσεις με τον Φουρθιώτη


Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η προσαγωγή του γνωστού παρουσιαστή έγινε με αφορμή το περιστατικό πυροβολισμών από αγνώστους που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα στη Νέα Ερυθραία κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ, το περιστατικό με πυροβολισμούς στο σπίτι του στον Διόνυσο, καθώς επίσης και με τις καταγγελίες του Κώστα Βαξεβάνη για συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του.

Εκτός από το σπίτι του παρουσιαστή στον Διόνυσο, οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες και στο κανάλι Epsilon όπου εργάζεται ο Μένιος Φουρθιώτης. Ήδη έχουν κατασχεθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα αντικείμενα.

Προσαγωγή δύο ακόμη ατόμων

Οι άλλοι δύο προσαχθέντες βρίσκονται στην Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας στο Μέγαρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου εξετάζονται για τους πυροβολισμούς εναντίον των αστυνομικών στη Εκάλη, καθώς και αν έχουν σχέση με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το documentonews.gr, η αστυνομία έφτασε στα δύο πρόσωπα από στοιχεία που εντόπισε σε σάκο που πέταξαν κατά τη διάρκεια της συμπλοκής στην Εκάλη. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα σημάδια στους κάλυκες από το καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκε στους πυροβολισμούς στο σπίτι του Μ. Φουρθιώτη ταιριάζουν με αυτά στους κάλυκες που βρέθηκαν μετά τη συμπλοκή με τους αστυνομικούς στην Εκάλη.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook είχε κατονομάσει τον Μένιο Φουρθιώτη ως το πρόσωπο που σχετίζεται με «συμβόλαιο θανάτου» εναντίον του.

Οι εν λόγω καταγγελίες προκάλεσαν μάλιστα την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, ενώ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης γνωστοποίησε ότι ελήφθησαν πρόσθετα μέτρα προστασίας του δημοσιογράφου.

Την ίδια ώρα, αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα σχετικά με το πλέγμα επιχειρήσεων που συνδέονται με τον Party FM και τον Μένιο Φουρθιώτη.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Μητσοτάκης να ξεκαθαρίσει ποιοι συνεργάτες του έχουν σχέσεις με τον Φουρθιώτη

Οι τελευταίες εξελίξεις και οι διαρροές της ΕΛ.ΑΣ γύρω από τον κ. Φουρθιώτη φαίνεται πως επιβεβαιώνουν τις σοκαριστικές καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη. Επιβεβαιώνουν όμως και ότι το οργανωμένο έγκλημα οργιάζει ανεξέλεγκτο στην Ελλάδα της ΝΔ, βάζοντας για πολλοστή φορά στο στόχαστρό του ακόμα και δημοσιογράφους.

Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη, έστω και με καθυστέρηση ενός μήνα, να ξεκαθαρίσει ποιοι είναι οι συνεργάτες του που έχουν σχέσεις με τον κ. Φουρθιώτη, όπως και ο ίδιος καταγγέλλει το τελευταίο διάστημα, και τι είδους σχέσεις είναι αυτές, για να φτάσουν στο σημείο να αναθέσουν τη φύλαξή του σε μισό αστυνομικό τμήμα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)