to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:09 | 19.04.2021

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ Χίου: Καλούμε τον κ. Μηταράκη να εγκαταλείψει τη τυχοδιωκτική στάση του

Σε κοινή τους δήλωση η Νομαρχιακή Επιτροπή και ο βουλευτής Χίου καταγράφουν έργα και ημέρες του Ν. Μηταράκη στο προσφυγικό και τον καλούν να ακούσει την τοπική κοινωνία


Κοινή δήλωση του Βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Ανδρέα Μιχαηλίδη και της Νομαρχιακής Επιτροπής Χίου

Ο κ. Μηταράκης συνεχίζοντας την γνωστή παραπλανητική του τακτική και έχοντας καταστήσει την λαθροχειρία καθημερινή πρακτική, αναφέρει ως επίτευγμα την μείωση του αριθμού των ανθρώπων που παρέλαβε στη ΒΙΑΛ.

Αποκρύπτει, όμως, το γεγονός πως η κυβέρνησή Μητσοτάκη παρέλαβε 1.400 άτομα τον Ιούνιο του 2019, αριθμό που τετραπλασίασε μέσα σε λίγους μήνες, με την ολέθρια πολιτική της στο μεταναστευτικό, όπως ακριβώς συνέβη και στα γειτονικά μας νησιά.

Εκτός και αν στο διάστημα μέχρι να αναλάβει ο κ. Μηταράκης κυβερνούσαν τη χώρα οι Αρειανοί.

Τί να πρωτοθυμηθούμε από τα έργα και της ημέρες τους: την κατάργηση του Υπουργείου, τα αθερινόδυκτα που θα απέτρεπαν τις ροές, τις επαναπροωθήσεις που κατέστησαν τη χώρα περίγελο στην Ευρώπη, και τόσα άλλα.

Αλλά επειδή ο κ. Μηταράκης έχει επιδοθεί σε ένα αγώνα δρόμου τον τελευταίο καιρό για να εξασφαλίσει τις "αδειοδοτήσεις" για την υπερδομή του Θόλους με θαυμαστές - φωτογραφικές διαδικασίες, τον ενημερώνουμε πως θα μείνει με τα χαρτιά στο χέρι.

Τον καλούμε, όπως και τους ολίγιστους προπομπούς του, να εγκαταλείψουν έστω και τώρα την τυχοδιωκτική τους τακτική και να ακούσουν την τοπική κοινωνία. Να σταματήσουν να ψεύδονται πως συνδιαλέγονται τάχα με τους πολίτες. Στην ουσία συνομιλούν αποκλειστικά με τον εαυτό τους. Τους καθιστούμε δε απόλυτα υπεύθυνους, για τις όποιες δυσάρεστες εξελίξεις ακολουθήσουν.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)