to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:34 | 14.04.2021

Αθλητισμός

Κρυφή συνάντηση στην Αθήνα επτά ομάδων της Euroleague

Η δομή της Euroleague σε ό,τι αφορά την διοίκησή της φαίνεται πως αντιμετωπίζει πρόβλημα και μάλιστα πιο σοβαρό από ποτέ.


Σύμφωνα με πληροφορίες την Κυριακή (11/04) συναντήθηκαν με μυστικότητα στην Αθήνα εκπρόσωποι των Μακάμπι Τελ Αβίβ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, Αρμάνι Μιλάνο, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές και Ζαλγκίρις Κάουνας. Ομάδων δηλαδή που έχουν εγγυημένα συμβόλαια με τη διοργάνωση ως μέτοχοι της.

Για την ακρίβεια δεν ήταν ακριβώς εκπρόσωποι των εφτά αυτών ομάδων, αλλά ιδιοκτήτες, πρόεδροι και ισχυροί άνδρες των διοικήσεών τους!

Οι εφτά αυτές ομάδες συζήτησαν για αρκετές ώρες προκείμενου να εκφράσουν τις αμφιβολίες τους για την δομή της Euroleague, τον τρόπο λειτουργίας της και φυσικά τα οικονομικά δεδομένα που διαχειρίζεται μιας και στα ταμεία των ομάδων μπαίνουν ελάχιστα έσοδα.

Τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ εκπροσώπησε ο Τάκης Τριαντόπουλος, ενώ από την πλευρά του Ολυμπιακού το "παρών" έδωσαν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως επίσης ο Γιώργος Σκινδήλιας.

Οι συγκεκριμένες ομάδες εξέφρασαν έντονη δυσαρέσκεια για τα παραπάνω ζητήματα και εύλογες απορίες οι οποίες προφανώς με κάποιον τρόπο θα φτάσουν στα αφτιά του Τζόρντι Μπερτομέου.

Επισημαίνεται δε πως στο εγγύς μέλλον όλο αυτό θα εκφραστεί επίσης επίσημα, προς τον Εκτελεστικό Διευθυντή της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου.

Θυμίζουμε πως πρόκειται για επτά - ομάδες μετόχους της διοργάνωσης, με τις τέσσερις (από τις έντεκα) που δεν συμμετείχαν να είναι η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπασκόνια και η Φενέρμπαχτσε.

Είναι προφανές πως οι τρεις ισπανικές ομάδες δεν προσκλήθηκαν υπό τον φόβο της διαρροής προς τον Τζόρντι Μπερτομέου, ή ακόμη του τρόπου με τον οποίο θα μεταφέρονταν οι διάλογοι. Το αυτό ισχύει επίσης με τη Φενέρμπαχτσε, η οποία διατηρεί πολύ ισχυρούς δεσμούς με τον CEO της EuroLeague.

Ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε παρόμοια συνάντηση με τόσες ομάδες και τόσο έντονη κριτική προς την διοίκηση της Euroleague.

Με πληροφορίες απόgazzetta.gr, sport24.gr

tags: Euroleague

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)