to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:03 | 13.04.2021

Κοινωνία

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Μαγκαναδέλης

Θλίψη στη Νέα Ιωνία από τον θάνατο του γνωστού δημοσιογράφου που επί σειρά ετών ασχολιόταν με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της περιοχής - Το συλλυπητήριο μήνυμα της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ιωνίας για την απώλεια του Βασίλη Μαγκαναδέλη


Θλίψη στη Νέα Ιωνία από τον θάνατο του γνωστού δημοσιογράφου που επί σειρά ετών ασχολιόταν με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της περιοχής. Ο Βασίλης Μαγκαναδέλλης νοσηλευόταν στο ΚΑΤ με συμπτώματα κορωνοϊού και τελικά έχασε τη μάχη.
 

Το δημοτικό συμβούλιο διέκοψε τη συνεδρίασή του σε ένδειξη τιμής για τον άνθρωπο που πρόσφερε από το πόστο του ενεργά στα κοινά της πόλης τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια.

Η ενασχόληση του στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης άρχισε το 1990 με την συνυπευθυνότητα της εφημερίδας ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ (1990-1996), του νεανικού περιοδικού ΤΕΕΝΑGERS (1992-95) και της διαχείρισης του δημοτικού Ραδιοφωνικού σταθμού 94,1 fm, του Δήμου Ηρακλείου Αττ.(1993-94). Από το 1998 διετέλεσε εκδότης της ετήσιας έκδοσης ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, παράλληλα με άλλες εκδόσεις, όπως ο ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ, το ΛΕΥΚΩΜΑ – ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ “ΙΩΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ”, το βιβλίο ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ενώ από το 2006 διατηρούσε ενημερωτικό portal για τη Ν. Ιωνία Αττικής.

Όπως γράφει ο ΣΥΡΙΖΑ Νέας Ιωνίας:

Ο Βασίλης Μαγκαναδέλης δεν είναι πια μαζί μας.  Έφυγε στις 12/4/21 το βράδυ, νικημένος από τον covid, θύμα κι αυτός των ελλείψεων της δημόσιας υγείας.

Ο Βασίλης από τα μαθητικά του χρόνια, βρέθηκε στις γραμμές της ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ. Αργότερα ακολούθησε την Β' Πανελλαδική και στην συνέχεια τους Οικολόγους Εναλλακτικούς. Δραστηριοποιήθηκε στα δημοτικά πράγματα και μαζί με άλλους, ίδρυσε την δημοτική παράταξη “Οικολογική Ριζοσπαστική Ιωνία”.

Ο Βασίλης ήταν ένας αριστερός άνθρωπος, με κριτική ματιά. Υπηρέτησε τον Τοπικό Τύπο, μέσα από την εφημερίδα "Πληροφορία" και αργότερα από την ηλεκτρονική εφημερίδα IoniaΝet.

Ήταν πάντα εκεί, με την φωτογραφική του μηχανή και την πένα του, σε όλες τις γειτονιές της Ν. Ιωνίας και έδινε καθημερινά της μάχη της πληροφόρησης.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Θερμά συλλυπητήρια και στην μεγάλη του οικογένεια τη Νέα Ιωνία που ποτέ δεν την εγκατέλειψε.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)