to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:56 | 09.04.2021

Πολιτική

Ο Μητσοτάκης θυμήθηκε τα λεωφορεία

Δεκατέσσερις μήνες μετά το ξεκίνημα της πανδημίας ο πρωθυπουργός της χώρας ...θυμήθηκε ότι οι εργαζόμενοι, εκτός του ότι βασίζονται στον μισθό τους, χρησιμοποιούν και λεωφορεία για να πάνε στη δουλειά τους, συνωστισμένοι λόγω ανεπαρκούς αριθμού οχημάτων - και έτσι έσπευσε αξημέρωτα στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ για να «πουλήσει» επικοινωνιακά το leasing 40 λεωφορείων


Πριν ακόμα ανατείλει καλά καλά ο ήλιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ για να «θαυμάσει» το μέγα έργο της ενοικίασης 40 λεωφορείων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού που «θερίζει» στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Όπως περιγράφει η Αυγή:

Ο πρωθυπουργός, υπουργοί, υφυπουργοί, γενικοί γραμματείς και CEO περικυκλωμένοι από κάμερες και φωτορεπόρτερ περιηγήθηκαν περιχαρείς στα νοικιασμένα λεωφορεία, αυτοθαυμαζόμενοι για την ενίσχυση με 40 λεωφορεία μετά από ένα χρόνο πανδημίας των ΜΜΜ που αποτελούν εστία υπερμετάδοσης του κορωνοϊού.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

Ορισμένες σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν απείρου κάλλους με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ενημερώνεται, όπως ακούγεται και στο βίντεο που ακολουθεί, ότι όλα τα λεωφορεία έχουν «ανοιγοκλεινόμενα παράθυρα». Μεγάλη επιτυχία!

Η χαρά των κυβερνητικών παραγόντων είναι τόσο μεγάλη που την Τετάρτη πήγαν για να παραλάβουν τα 40 νοικιασμένα λεωφορεία 7 άτομα, δηλαδή, σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών και οι πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι ΟΑΣΑ και ΟΣΥ.

Το πρόβλημα είναι ότι τα απλά λεωφορεία των 12 μέτρων τα οποία νοίκιασαν έχουν μόνο δυο παράθυρα σε κάθε πλευρά και μόνο δυο πόρτες εκ των οποίων η μια πόρτα χρησιμοποιείται και για την άνοδο και για την κάθοδο των επιβατών λόγω πανδημίας.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

Λεωφορεία συνώνυμα του συνωστισμού αφού εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς τι θα γίνεται όταν οι επιβάτες θα προσπαθούν να ανέβουν και να κατέβουν από μια πόρτα μέσα σε ένα όχημα με μόλις τέσσερα παράθυρα εν μέσω επέλασης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

Τα ίδιου τύπου λεωφορεία που κυκλοφορούν σήμερα έχουν συνολικά από οκτώ έως δέκα παράθυρα και όχι τέσσερα καθώς και τρεις πόρτες αντί για δυο.

(φωτ. ΑΠΕ_ΜΠΕ)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)