to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:30 | 08.04.2021

Κοινωνία

Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος 76χρονου στον Ερυθρό Σταυρό

Ο 60χρονος δράστης φέρεται να ενοχλείτο από τον θόρυβο που έκανε το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης του θύματος και σε κάποια στιγμή αργά χθες το βράδυ, ενώ ήταν οι δυο τους στο δωμάτιο, το αποσυνέδεσε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 76χρονος - Σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία σε βάρος του 60χρονου


Δικογραφία για ανθρωποκτονία σχηματίστηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, σε βάρος 60χρονου άνδρα, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο 76χρονου ασθενή με κορονοϊό, χθες το βράδυ, στον «Ερυθρό Σταυρό», με τον οποίο νοσηλευόταν στο ίδιο δωμάτιο.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη και φρουρείται στο νοσοκομείο.

Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται, ο θάνατος 76χρονου ασθενή με κορονοϊό, χθες το βράδυ, στον «Ερυθρό Σταυρό», ενώ ως δράστης φέρεται 60χρονος, αλβανικής καταγωγής, που νοσηλεύεται στο ίδιο δωμάτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές και τα έως τώρα στοιχεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, η οποία διενεργεί την προανάκριση για την υπόθεση, ο δράστης φέρεται να ενοχλείτο από τον θόρυβο που έκανε το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης του θύματος και σε κάποια στιγμή αργά χθες το βράδυ, ενώ ήταν οι δυο τους στο δωμάτιο, το αποσυνέδεσε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 76χρονος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχουν βρεθεί αποτυπώματα του 60χρονου στο μηχάνημα, ενώ εξετάζεται εάν ο φερόμενος ως δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 60χρονος πρόκειται να συλληφθεί μόλις γίνει καλά, ενώ αστυνομικοί φρουρούν το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται.

Υπενθυμίζεται ότι ο 76χρονος βρέθηκε νεκρός όταν το μηχάνημα  σταμάτησε να λειτουργεί ενώ   πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν λειτούργησε και το εφεδρικό σύστημα με την μπαταρία. Ο ασθενής με κορωνοϊό ήταν  διασωληνωμένος σε απλό θάλαμο νοσηλείας και η κατάσταση της υγείας του παρουσίαζε βελτίωση. 

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)