to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Τοξικότητα και όπου βγει

Ζούμε την περίοδο της επικοινωνιακής αντεπίθεσης της Ν.Δ. ύστερα από δύο κολασμένους μήνες για την κυβέρνηση


Να μία ερώτηση που δεν θα κάνουν οι δημοσκόποι: «Συμφωνείτε να πληρώνετε ιδιώτες για να σας εκδώσουν τη σύνταξη που έπρεπε να σας απονείμει δωρεάν ο e- (τρομάρα του) ΕΦΚΑ;». Θα μπορούσαν μάλιστα να εμπλουτίσουν την ερώτηση προσθέτοντας ότι στους ιδιώτες οι υποψήφιοι συνταξιούχοι, που περιμένουν μήνες και χρόνια τη σύνταξη για την οποία έχουν δουλέψει, θα πληρώνουν έως και 250 ευρώ.  Ή ότι κατά το σύνταγμα είναι τουλάχιστον αμφισβητούμενη η δυνατότητα ιδιωτών να αποδίδουν συντάξεις.

Και το κερασάκι στην τούρτα: Ο ιδιώτης θα παίρνει 250 ευρώ για κάθε σύνταξη, ο συνταξιούχος του υπουργείου Εργασίας που θα επαναπροσληφθεί για να αποδώσει συντάξεις, με βάση τον αριθμό των συντάξεων που υποχρεούται να εκδώσει και την αμοιβή που θα του δίνουν, θα λαμβάνει 12 ευρώ για κάθε σύνταξη που θα απονέμει! Να τα βλέπει αυτά ο Γιάννης Βρούτσης, που παραπονείται για όσα κάνει ο διάδοχός του. Όπως και να βλέπει, τώρα που δεν είναι υπουργός, πού χάθηκαν όλοι αυτοί που κορδακίζονταν δίπλα του όταν ήταν υπουργός...

Ζούμε την περίοδο της επικοινωνιακής αντεπίθεσης της Ν.Δ. ύστερα από δύο κολασμένους μήνες για την κυβέρνηση. Το Μαξίμου επιχειρεί βεβιασμένα να δημιουργήσει έστω και ένα θετικό αφήγημα που θα περπατήσει και θα το βγάλει στο ξέφωτο του Πάσχα. Τότε θα κριθεί αν θα πάμε ταχύτατα σε εκλογές. Αλλιώς από Σεπτέμβρη και αν...

Η κυβέρνηση έχει έλλειψη στρατηγικής, ενώ παράγει περισσότερες κρίσεις απ’ όσες μπορεί να διαχειριστεί. Στο Μαξίμου έχει εγκατασταθεί μια πολυμελής ομάδα νεοφιλελεύθερων και σημιτικών της εξουσίας, χωρίς αποτελεσματικότητα και αντίληψη πολιτικής. Τρέχουν πίσω από τις δημοσκοπήσεις και τον αχό των κοινωνικών δικτύων.

Ο Κ. Μητσοτάκης έχει ανοιχτές όλες τις στρατηγικές και ό,τι του βγει. Από ήπιο κλίμα μέχρι και Προανακριτικές. Προσώρας υποτάσσεται σε αυτούς που του υπόσχονται «τον Τσίπρα στο πιάτο» και βασίζεται στην πολιτική οξύτητα.  Ήδη διάφοροι πρόθυμοι, σχετιζόμενοι με διαφημιστικές εταιρείες και εταιρείες δημοσίων σχέσεων που λύνουν και δένουν επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, θέλουν να «εμπλουτίσουν» τον άδειο φάκελο Καλογρίτσα - Λοβέρδου με ιστορίες Βενεζουέλας και Κύπρου μέσα από συνεντεύξεις επιχειρηματιών άσχετων με τις τηλεοπτικές άδειες.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)