to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:09 | 23.03.2021

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Άδ. Γεωργιάδης: Επισήμως τρολ - Κατέθεσε στα πρακτικά πλαστή φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε fake φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια στο διαδίκτυο - Γιάννης Ραγκούσης: Ο Άδ. Γεωργιάδης ως ξεφτιλισμένο τρολ έγραψε βρώμικη σελίδα για τη ΝΔ


Το ρόλο του πρύτανη των fake news κατέχει και επισήμως ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος με fake φωτογραφία εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο για την κύρωση της παραχώρησης του Ελληνικού παρέθεσε μία εμφανώς ψεύτικη φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας: «Αλέξης Τσίπρας, την εποχή της αντιπολιτεύσεως. Κρατάει στα χέρια του το πανό “το Ελληνικό δεν πωλείται – Helliniko is not for sale”.

Πανό

Η fake φωτογραφία που κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Μικρή λεπτομέρεια ότι ο Αλέξης Τσίπρας ούτε πανό κρατάει, αλλά ούτε και το πανό είναι αληθινό, καθώς είναι προϊόν κακού φωτομοντάζ. Η δε φωτογραφία κυκλοφορεί εδώ και χρόνια στο διαδίκτυο.

Πανό

Η πρωτότυπη φωτογραφία πριν τη λαθροχειρία του Άδωνι Γεωργιάδη

Ο Αλέξης Τσίπρας

Η φωτογραφία που παραποίησε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Tweet Γεωργιάδη

«Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο Υπουργός Ανάπτυξης της -πλέον- ουραγού της ΕΕ, ο κυνηγός των "μπούτς" και ο καταγγέλλων fake news Άδωνις Γεωργιάδης, μόλις κατέθεσε στην Βουλή έγγραφο προϊόν photoshop. Μπέρδεψε την ιδιότητα του υπουργού με αυτήν του τρολ» σχολίασε με καυστικό τρόπο ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

«Τον ελληνικό λαό δεν τον υπολήπτεστε. την αντιπολίτευση και τους βουλευτές τους έχετε γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων σας. Αυτό το έρμο το ιστορικό κόμμα που έχετε την τιμή να εκπροσωπείτε ως υπουργός δεν το λυπάστε; Έχετε καταλάβει τι βρώμικη σελίδα για τη ΝΔ γράψατε σήμερα στη Βουλή να έρθετε ως ένα ξεφτιλισμένο τρολ του διαδικτύου να καταθέσετε μία ψεύτικη φωτογραφία; Αντί να ανακαλέσετε συνεχίσατε τις γελοιότητες. Κατεβαίνετε το ένα σκαλοπάτι κάτω από το προηγούμενο. Στο τέλος θα σας ανακηρύξουμε ως μέγα χορηγό. Βλέπουμε έναν υπουργό του Μητσοτάκη να έρχεται και να διακινεί fake φωτογραφίες. Αιδώς κύριε Γεωργιάδη» κατέληξε ο Γιάννης Ραγκούσης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)