to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:14 | 08.03.2021

Πολιτική

Α. Τριανταφυλλίδης: Ο ανέμελος επικοινωνιακός μητσοτακισμός σε πλήρη δράση: αυταρχισμός στην κοινωνία, ασφυκτικός έλεγχος των ΜΜΕ

«Είναι η κυβέρνηση της απόλυτης καταστολής, ενός όργιου αυθαιρεσίας και καταπάτησης των στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων», τόνισε «Στο Κόκκινο», ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Α. Τριανταφυλλίδης


Για «όργιο καταστολής» και «καταπάτηση των στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων» έκανε λόγο ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μιλώντας στο ρ/σ «Στο Κόκκινο» την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το αποκρουστικό περιστατικό αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας σε βάρος των πολιτών στη Νέα Σμύρνη.

Όπως υπογράμμισε ο Τριανταφυλλίδης «Είναι η Κυβέρνηση της απόλυτης καταστολής, ενός όργιου αυθαιρεσίας και καταπάτησης των στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η εικόνα είναι συγκλονιστική. Χτύπησαν χωρίς λόγο ένα παιδί που σφάδαζε. Είναι το αντίστοιχο σκηνικό που εκτυλίχτηκε πριν από λίγες μέρες μέσα στα Πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης όπου και πάλι αστυνομικοί χτυπούσαν εν ψυχρώ φοιτητές και καθηγητές».

«Είναι κατουσίαν» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «ένας επικοινωνιακός αντιπερισπασμός σε αυτό που βίωσε χθες η Θεσσαλονίκη κα σήμερα η Αθήνα στη μεγάλη μάχη κατά του κορονοϊού. Η κυβερνητική ανικανότητα και η απουσία σχεδίου για να γίνουν πράξη τα αυτονόητα έχει οδηγήσει στον ανεπιτυχή και αναποτελεσματικό  μονόδρομο των lockdown. Η πληρότητα των  ΜΕΘ στο  95% με 100% και οι ρυθμοί χελώνας στους εμβολιασμούς συγκροτούν το πλήρες αδιέξοδο για την κοινωνία και τους πολίτες.  Την ίδια στιγμή η Κυβέρνηση ενδιαφέρεται μόνο και αποκλειστικά για την επικοινωνία. Είναι ο περίφημος «ανέμελος επικοινωνιακός μητσοτακισμός». Αυτό το πράγμα είναι ασύλληπτο. Η άλλη αθλιότητα είναι η απόλυτη λογοκρισία, η απόλυτη σιωπή, η σιωπή των αμνών και η προσπάθεια χειραγώγησης και ελέγχου των μέσων ενημέρωσης.

Αναφερόμενος στο ζήτημα των ρυθμών του εμβολιασμών ο κ.Τριανταφυλλίδης επεσήμανε τα εξής «Σε τρεις μήνες, με βάση τα επίσημα στοιχεία, 371 χιλιάδες πολίτες έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις. Με βάση αυτούς τους ρυθμούς πότε άραγε η Κυβέρνηση περιμένει να χτίσει το τοίχος της ανοσίας του 60%, δηλαδή των 6 εκατ.; Δεχόμασταν bullying όταν ζητούσαμε να συνάψουμε και διμερείς συμφωνίες για τα εμβόλια, αφού πρώτα εγκριθούν από τους αρμόδιους οργανισμούς της Ε.Ε. και του Ε.Ο.Φ. Τώρα που το έπραξε η Αυστρία, η Κροατία, η Σλοβακία, που είναι μέλη της Ε.Ε. τώρα δεν πειράζει. Θα πείραζε μόνο για την Ελλάδα; Η απόλυτη προτεραιότητα είναι να σώσουμε το λαό μας, να σώσουμε τους πολίτες μας. Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)