to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:48 | 08.03.2021

Κοινωνία

Ξύλο και προσαγωγές σε κόσμο από την αστυνομία στην πλατεία Ν. Σμύρνης (βίντεο)

Την εμφάνιση της στην πλατεία της Νέας Σμύρνης έκανε το μεσημέρι της Κυριακής η αστυνομία με άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ και της ΔΡΑΣΗ να κυνηγάνε κόσμο στην πλατεία και να κάνουν προσαγωγές. ΣΥΡΙΖΑ: Οι άνθρωποι πλέον έχουν ξεφύγει επικίνδυνα


Μετά την επίθεση αστυνομικών στην λαϊκή Χαλανδρίου αλλά και στην πλατεία των Άνω Πετραλώνων, σειρά είχε η πλατεία της Νέας Σμύρνης.  Όλα φαίνεται ότι ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί άρχισαν να τραμπουκίζουν κόσμο κάνοντας ελέγχους για πρόστιμα σε όσους κάθονταν και στη συνέχεια κάλεσαν ενισχύσεις στο σημείο. . Από εκεί και πέρα όπως φαίνονται και στα βίντεο αστυνομικοί επιδόθηκαν σε ξύλο και προσαγωγές στον κόσμο.

Άξιο σημασίας είναι ότι διαρροές της αστυνομίας σε μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο «για επίθεση 30 ατόμων κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ στη Νέα Σμύρνη», ενώ στα ίδια δημοσιεύματα αναφέρεται μέχρι και «μάχη σώμα με σώμα» πριν οι αρχές καλέσουν ενισχύσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει προσαγωγές, ενώ ελικόπτερο της αστυνομίας πετάει πάνω από την περιοχή.

Νωρίτερα η πορεία κατευθυνόταν προς το αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να διαμαρτυρηθεί σχετικά με το ξύλο κατά προσαχθέντα και την ένταση από τις αστυνομικές αρχές το μεσημέρι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες λιποθύμησαν παιδιά από δακρυγόνα που έριξαν οι αστυνομικοί στην πυκνοκατοικημένη γειτονιά της Αττικής.

ΣΥΡΙΖΑ: Οι άνθρωποι πλέον έχουν ξεφύγει επικίνδυνα

Σήμερα το απόγευμα η αστυνομία του κ. Χρυσοχοΐδη ξυλοκόπησε απρόκλητα πολίτες στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που κυκλοφορεί οι αστυνομικοί ασκούν βία πρωτοφανούς αγριότητας προκαλώντας έντονες αποδοκιμασίες έκπληκτων περαστικών. Ο αυταρχισμός των αστυνομικών δυνάμεων εντείνει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών. Όσο η αποτυχία της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας και σε όλα τα μέτωπα ξεσκεπάζεται, τόσο οι Μητσοτάκης και Χρυσοχοϊδης θα ξεσπούν επάνω στους πολίτες. Οι άνθρωποι πλέον έχουν ξεφύγει επικίνδυνα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)