to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:04 | 21.07.2013

Πολιτική

Το μαύρο ταιριάζει στην κυβέρνηση

Το κύριο άρθρο της "Αυγής"


Η 11η Ιουνίου, όταν η τότε κυβερνητική τρόικα έριχνε μαύρο στην ΕΡΤ για να προσφέρει στον μνημονιακό Μολώχ 2.650 εργαζομένους, αποδείχθηκε στη συνέχεια απλή "εισαγωγή" στο διαρκές μαύρο που χρησιμοποιεί η κυβερνητική προπαγάνδα για να καλύψει το τεράστιο κενό της "πολιτικής" της.

Στο διάστημα που ακολούθησε, η "τετραετούς διάρκειας" τρικομματική κυβέρνηση ξέμεινε από τον τρίτο "εταίρο" και πλέον ως παραπαίουσα δικομματική συγκυβέρνηση επιδόθηκε - επιδίδεται σε διαρκή μαύρη προπαγάνδα και συστηματική κοινωνική εξόντωση, με αποκορύφωμα την όπως-όπως ψήφιση του περιβόητου πολυνομοσχεδίου.

Όταν οι βιτρίνες του υποτιθέμενου "success story" θρυμματίστηκαν μπροστά στις νέες μαύρες τρύπες και στο μαύρισμα της κοινωνίας από τις χιλιάδες νέες απολύσεις, τα υπόγεια επιτελεία του Μαξίμου που έπαιζαν με μονταζιέρες "βγήκαν" στην επιφάνεια προσπαθώντας να σκορπίσουν μαύρο με απειλές, συκοφαντίες και προκλήσεις.

Είναι ολοφάνερη η αποτυχία των Σαμαρά - Βενιζέλου (άλλωστε, γι' αυτό διαγκωνίζονται σε δίδυμες πανηγυρικές δηλώσεις, π.χ. για την πιλοτική "μείωση" του ΦΠΑ στην εστίαση), όπως ολοφάνερη ήταν και η χαμηλής τελικά "απόδοσης" επίσκεψη-αστραπή του αφέντη Σόιμπλε, που ήρθε για να στηρίξει την παραπαίουσα συγκυβέρνησή τους. Μόνιμος ο φόβος τους για το επερχόμενο πολιτικό "μαύρισμα". Μάλιστα, ο ίδιος ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης έφτασε να απειλήσει-εκβιάσει την... "μπαλωμένη" κυβερνητική πλειοψηφία με... εκλογές μέσα στον Αύγουστο από τα ερτζιανά!

Ταυτόχρονα, με περισσή δόση φανατισμού και ακραίας συκοφαντίας, κεντρικά κυβερνητικά στελέχη, στενοί συνεργάτες του Σαμαρά, όπως οι Κεδίκογλου και Σταμάτης, επιδιώκουν να καλλιεργήσουν εμφυλιοπολεμικό κλίμα για να "μειώσουν" τον ΣΥΡΙΖΑ και να φοβίσουν τους πολίτες.

Βλέπετε, μπορεί ο πρωθυπουργός περιδεής να έλεγε στον γκαουλάιτερ Σόιμπλε για λίγες χιλιάδες διαδηλωτών, όμως ακόμη και ο ίδιος ο απεσταλμένος της Μέρκελ κατάλαβε από την περίκλειστη, άδεια πόλη την "απήχηση" της συγκυβέρνησης.

Η κοινωνία πολιορκεί τη χρεωκοπημένη κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου και αυτοί καταφεύγουν στην πιο μαύρη προπαγάνδα για να... καθυστερήσουν το μαύρο πολιτικό τέλος που έρχεται. Η αντίστροφη μέτρηση επιταχύνεται...

Πηγή: avgi.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)