to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:15 | 19.07.2013

Πολιτική

Η κυβέρνηση έχει "αυτοπεποίθηση": Με ΜΑΤ στο Αττικό νοσοκομείο ο Άδωνις Γεωργιάδης (βίντεο & φωτογραφίες)

Η κυβέρνηση είναι πάνω απ' όλα λαοφιλής...


... Και δεν φοβάται να το δείξει. Έχει αυτοπεποίθηση, είναι βεβαία πως ο κόσμος αντιλαμβάνεται τη δυσκολία του "έργου" της και είναι στο πλευρό της, απολαμβάνει τις αυθόρμητες αντιδράσεις του κόσμου. Απλώς τυχαίνει τα μέλη της κυβέρνησης σε κάθε βήμα τους να κουβαλάνε και τα ΜΑΤ!

Σήμερα η προκαθορισμένη επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στο Αττικό Νοσοκομείο συνάντησε διαμαρτυρία των εργαζομένων. Σημειωτέον, πληροφορίες κάνουν λόγο για προσπάθειες να παρουσιαστεί μια ιδανική εικόνα του νοσοκομείου. Οι εργαζόμενοι χαρακτήριζαν "ανεπιθύμητο" τον υπουργό Υγείας και τότε οι εντολοδόχοι του υπουργού απομάκρυναν τα ράντζα και στρίμωξαν 7-8 ασθενείς σε τετράκλινα δωμάτια, το νοσοκομείο "ενισχύθηκε" από αστυνομικές δυνάμεις, με κλούβες των ΜΑΤ και περιπολικά. Τα ΜΑΤ μπήκαν με τα χημικά στις στολές τους μέσα στο νοσοκομείο! Απέκρουσαν βίαια τον κόσμο έξω από το αμφιθέατρο για να μην περάσει κανείς όσο έκανε επιθεώρηση ο Άδωνις Γεωργιάδης.  

Ο κ. Ρίζος, εργαζόμενος του Αττικού, στο ρ/σ " Στο Κόκκινο" έκανε την εξής δήλωση νωρίτερα:

«Αυτή τη στιγμή (σσ στις 12 το μεσημέρ) οι εργαζόμενοι κάνουν γενική συνέλευση στο Αμφιθέατρο (διαβάστε παρακάτω το Δελτίο Τύπου της Γενικής Συνέλευσης). Περιστατικά πρωτοφανούς βαρβαρότητας στο νοσοκομείο νωρίτερα, ο υπουργός ήρθε συνοδεία δύο διμοιριών των ΜΑΤ και πολλών ακόμη αστυνομικών και μπήκε από την πίσω είσοδο. Αποδοκιμάστηκε εντονότατα από τους εργαζόμενους και μίλησε σε ένα άδειο αμφιθέατρο με δέκα παρατρεχάμενούς του. Τα ΜΑΤ που απέκλεισαν το αμφιθέατρο, άσκησαν βία εναντίον των εργαζόμενων και έπειτα φυγάδευσαν τον Γεωργιάδη σε μία υπόγεια (!) έξοδο. Τώρα έχουν αποχωρήσει. Ήταν ανεπιθύμητος γιατί είναι ο υπουργός της υγειονομικής καταστροφής που δήλωσε ότι θα τηρήσει κατά γράμμα τις μνημονιακές επιταγές και θα κλείσει νοσοκομεία ή θα τα μετατρέψει σε κέντρα υγείας.»

Εργαζόμενοι στο Αττικό: Ψεύτες όσοι διαδίδουν ότι ο υπουργός «χτυπήθηκε» από τους εργαζόμενους 

Βίντεο από την αστυνομική εισβολή στο Αττικό:

Ο κ. Γεωργιάδης κατάφερε το μέχρι στιγμής ακατόρθωτο: Έβαλε τα ΜΑΤ (ομάδες καταστολής που κουβαλάνε ΧΗΜΙΚΑ) μέσα σε νοσοκομείο, δίπλα σε ασθενείς! Ξεκίνησε τη θητεία του στο υπουργείο στέλνοντας ένα καθόλα ευνόητο μήνυμα...

Από τη πλευρά του ο υπουργός Υγείας δηλώνει στο «ΒΗΜΑ FM» πως δέχτηκε επίθεση, από "μέλη της άκρας Αριστεράς".

Εργαζόμενοι στο Αττικό: Εισβολή των ΜΑΤ για να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη - παρωδία του υπουργού Υγείας 

Το Σωματείο των εργαζομένων χαιρετίζει τη διαμαρτυρία του προσωπικού το Αττικού Νοσοκομείου και καταδικάζει την «πρωτοφανή εισβολή των ΜΑΤ και τους προπηλακισμούς εργαζομένων, γιατρών και συνοδών». «Η επίθεση αυτή επιβεβαιώνει την πρόθεση της άθλιας δικομματικής κυβέρνησης να επιβάλλει το δόγμα του Νόμου και της Τάξης για να προωθήσει την αντιλαϊκή πολιτική της» σημειώνουν οι εργαζόμενοι καταγγέλοντας παράλληλα τη Διοίκηση του Νοσοκομείου που νομιμοποίησε την είσοδο των ΜΑΤ σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Ακόμη ένα βίντεο από την προκλητική παρουσία των ΜΑΤ εντός του νοσοκομείου:

Η μήνυση του "Σωματείου Εργαζομένων Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αττικόν - η Αναγέννηση" σχετικά με την αφαίρεση των ράντζων από το νοσοκομείο ενόψει της επίσκεψης Γεωργιάδη

 

Μερικές φωτογραφίες:

Δείτε ακόμα:

Αττικό Νοσοκομείο: Ο υπουργός Άδωνις έρχεται, οι εργαζόμενοι διαδηλώνουν 

ΜΑΤ στο Αττικό Νοσοκομείο για την επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)