to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Άγιο είχαμε

Αν τώρα είχαμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ...


Aν τώρα είχαμε ΣΥΡΙΖΑ, η αντιπολίτευση θα φώναζε για το μπάχαλο στους εμβολιασμούς. Για την αδυναμία λειτουργίας των 1.018 εμβολιαστικών κέντρων που έχουν υποσχεθεί και για το γεγονός ότι τώρα στέλνουν τους άνω των 85 να εμβολιαστούν στα νοσοκομεία.

Για τον πρωθυπουργό που παραδέχτηκε ότι γίνονται 3.000 εμβολιασμοί την ημέρα και τοποθέτησε τον πήχη στους 8.000. Για τους υπουργούς που λένε διαφορετικά νούμερα ο καθένας. Και για τα φούμαρα που έχουν πουληθεί στον κόσμο με τις επιχειρήσεις «Ελευθερία».

Αν τώρα είχαμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ο εισαγγελέας που ψάχνει γιατί δεν πάρθηκαν μέτρα στη Θεσσαλονίκη θα ήταν πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ. Κομμάτια από τις καταθέσεις θα έβγαιναν στα κανάλια και τις ιστοσελίδες.

Η αντιπολίτευση θα κατηγορούσε την κυβέρνηση ότι πήρε κόσμο στον λαιμό της και τα Νέα θα έβγαζαν μαύρα πρωτοσέλιδα με τα ονόματα των νεκρών.

Τα δελτία θα ήταν γεμάτα από ιστορίες ανθρώπων που έχασαν τους δικούς τους αβοήθητους μέσα σε αποδιοργανωμένα νοσοκομεία.

Και ο Αρκάς δεν θα έκανε πρότζεκτ με τον Θανασάκη και τις τηγανητές πατάτες αλλά με τον Τσίπρα και τον Καμμένο να θάβουν πτώματα.

Και επίσης, αν είχαμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η αντιπολίτευση θα φώναζε για τους προδότες, που πάνε σε διερευνητικές με την Τουρκία, ενώ το καλοκαίρι άφησαν το "Ουρούτς" να φτάσει 7,5 μίλια από το Καστελλόριζο.

Αλλά, ευτυχώς, έχουμε κυβέρνηση αρίστων. Και όλα πάνε ρολόι.

Άγιο είχαμε.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)