to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:27 | 19.12.2020

Πολιτική

Τέσσερα ερωτήματα από τον Νάσο Ηλιόπουλο στον Στέλιο Πέτσα για τη Δυτική Αττική

Απάντηση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προδευτική Συμμαχία Νάσου Ηλιόπουλου στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, στον οποίο θέτει 4 ερωτήματα για τις κυβερνητικές αποφάσεις για τη Δυτική Αττική. Όπως: «Τι έλεγχοι γίνονται στους εργασιακούς χώρους και τα μεγάλα εργοστάσια;»


Ας μας απαντήσει ο κ. Πέτσας, τονίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος, με ποια στοιχεία άνοιξαν τα μαγαζιά τη Δευτέρα για να τα κλείσουν την Τετάρτη στη Δυτική Αττική;.

Τι έλεγχοι γίνονται στους εργασιακούς χώρους και τα μεγάλα εργοστάσια;

Γιατί εκβιάζουν τους εργαζόμενους αν τυχόν νοσήσουν με απλήρωτες υπερωρίες;

Ποια είναι τα μέτρα οικονομικής στήριξης που θα επιτρέψουν σε εργαζόμενους και επιχειρηματίες να επιβιώσουν; Το κομμένο δώρο Χριστουγέννων και η χορήγηση δανείων αντί για ενίσχυσης;

«Η κυβέρνηση φέρει εγκληματική ευθύνη γιατί ποτέ δεν οργανώθηκε για το δεύτερο κύμα», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: «Όταν φωνάζαμε για εργασιακούς χώρους στη Βόρεια Ελλάδα που βρέθηκαν 190 κρούσματα η κυβέρνηση μίλαγε για την ατομική ευθύνη. Η ευθύνη είναι της κυβέρνησης και οι πολίτες πια το ξέρουν».

Tι είχε δηλώσει ο Στ. Πέτσας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε νωρίτερα απαντήσει, με ανακοίνωση του, στην δήλωση του Αλέξη Τσίπρα από την επίσκεψη του στη Δυτική Αττική κατηγορώντας τον για «λαϊκισμό»:  «Ο κ.Τσίπρας έχει ξεπεράσει και τον εαυτό του σε λαϊκισμό. Όταν γίνονται προειδοποιήσεις για κάποια περιοχή τις αγνοεί. Όταν λαμβάνονται μέτρα επιδίδεται - πάντα εκ των υστέρων - σε μικροπολιτική κριτική. Πότε ζήτησε lockdown σε κάποια περιοχή και δεν το θυμόμαστε; Όταν λαμβάνονται μέτρα, καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι καταστρέφει την οικονομία. Όταν εμφανίζεται αναζωπύρωση της πανδημίας, μόνιμη επωδός είναι ότι φταίει η κυβέρνηση που δήθεν δεν πήρε μέτρα. Μονά-ζυγά δικά του!». Παράλληλα, παρέθετε τις ενέργειες της κυβέρνησής του στη Δυτ. Αττική, που ήταν οι... συστάσεις Κικόλιας στις 9/12 και η έκτακτη... τηλεδιάσκεψη που είχε κάνει ο Ν. Χαρδαλιάς με αρμόδιους φορείς «όπου είχε τονιστεί η κρισιμότητα της κατάστασης» (!).

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)