to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:59 | 08.12.2020

Πολιτική

Αλ. Τριανταφυλλίδης προς Κυβέρνηση: Άμεση μονιμοποίηση συμβασιούχων-επικουρικών του Ε.Σ.Υ. με συμφωνία των πολιτικών αρχηγών

«Πανδημία έχουμε μία φορά στα εκατό χρόνια. Οι στιγμές είναι ιστορικές. Και δεν είμαι εδώ για να κάνω αντιπολίτευση. Είμαι εδώ στην Εθνική Αντιπροσωπεία για να συμμετάσχω στο μέτωπο ζωής, μαζί με όλα τα κόμματα, να αποφασίσουμε όλοι μαζί ότι εδώ και τώρα όλοι οι συμβασιούχοι, όλοι οι επικουρικοί, γιατροί και νοσηλευτές, όλων των ειδικοτήτων θα μονιμοποιηθούν. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους που κάθε μέρα παίζουν τη ζωή τους κορόνα-γράμματα απέναντι στην πανδημία», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης κατά τη συζήτηση σχετικής Επίκαιρης Ερώτησής του προς τον Υφυπουργό Υγείας.


Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης δεν έδωσε κάποια σαφή απάντηση και δεν ξεκαθάρισε την κυβερνητική βούληση για να δοθεί ΜΟΝΙΜΗ ΛΥΣΗ στο ζήτημα των συμβασιούχων-επικουρικών του Ε.Σ.Υ., όπως ο ίδιος είχε δεσμευτεί στις τρεις προηγούμενες ερωτήσεις του κ.Τριανταφυλλίδη. Αρκέστηκε μόνο στοπαρελκυστικό ερώτημα-δήθεναπάντηση«γιατί δεν τους μονιμοποιήσατε εσείς(η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ);»

Απαντώντας στη δευτερολογία του ο κ.Τριανταφυλλίδης επεσήμανε «μετά την απάντηση που δεν δώσατε Κ. Κοντοζαμάνη και την τακτική «πετάω την μπάλα στην κερκίδα», «παραπέμπω το θέμα στις καλένδες», «γιατί δεν το κάνατε εσείς;», «αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση»,  καλώ τους τέσσερις χιλιάδες και όλους τους συμβασιούχους και επικουρικούς του Ε.Σ.Υ. να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια, να πενθήσουν μία Κυβέρνηση Ακατάλληλη, Αδύναμη και Ανίκανη να ανταποκριθεί στις ιστορικές ευθύνες ενός λαού που χειμάζεται, ενός λαού που αντιμετωπίζει φάτσα-κάρτα το ζήτημα της Επιβίωσης».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)