to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:59 | 25.11.2020

Πολιτική

Α.Τριανταφυλλίδης: Μονιμοποίηση εδώ και τώρα των Επικουρικών-Συμβασιούχων του Ε.Σ.Υ., με προκήρυξη των θέσεών τους (ηχητικό)

«Κανείς Εργαζόμενος στο ΕΣΥ, Χωρίς Μόνιμη Σχέση Εργασίας» υπογράμμισε ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης μιλώντας στο ρ/σ Στο Κόκκινο και στο δημοσιογράφο Απόστολο Λυκεσά.


‘Όπως επεσήμανε ο κ.Τριανταφυλλίδης «Επείγουσα ανάγκη και Απόλυτη Προτεραιότητα αποτελεί η ενίσχυση και η στήριξη των υγειονομικών, γιατρών, νοσηλευτών, διοικητικού προσωπικού, με ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Η  Μονιμοποίηση των 13 χιλιάδων Συμβασιούχων υγειονομικών , όπως των Επικουρικών γιατρών, των 4000 εργαζομένων στα νοσοκομεία μέσω των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ και των άλλων συμβασιούχων, των εργαζομένων που θέτουν καθημερινά τη ζωή τους σε κίνδυνο αντιμετωπίζοντας φάτσα-κάρτα τον κορονοϊό μέσα στις ΜΕΘ. Νοσούν, κάποιοι έχασαν τη ζωή τους, έχουν οικογένειες πίσω τους. Τους το χρωστάμε. Είναι το Ελάχιστο».

Σε ερώτηση σχετικά με το αντικείμενο της χθεσινής συνεδρίασης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο κ.Τριανταφυλλίδης τόνισε «Δεν μας ταιριάζει στην ηθική και στον κώδικα αξιών μας η νεκρολογία. Αυτό που μας ταιριάζει είναι η πράξη του βιωμένου παραδείγματος, είναι η εθελοντική στράτευση στο ΕΣΥ όλων των βουλευτών-γιατρών του ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη γραμμή της μάχης. Αυτό είναι η Αριστερά του βιωμένου παραδείγματος, που τιμούν οι Έλληνες πολίτες. Πριν δώσεις συμβουλές στον πολίτη για το τι πρέπει να κάνει, να το κάνεις πρώτα εσύ, στον εαυτό σου ως βιωμένο παράδειγμα. Όλοι εμείς οι συνάδελφοί τους στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αισθανόμαστε υπερήφανοι για αυτή τους την πρωτοβουλία. Άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτός που έκανε την αρχή από τον περασμένο Μάρτιο, όταν ο Παύλος Πολάκης είχε θέσει τον εαυτό του στην υπηρεσία του Εθνικού Συστήματος Υγείας».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)