to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ζήτω η Κρατική Ασφάλεια

Όχι που νομίζατε κ.κ.Τσίπρα, Κουτσούμπα και Βαρουφάκη, ότι εσείς είστε υπεράνω των νόμων και των αποφάσεων του κράτους ή του παρακράτους...


Όχι που νομίζατε κ.κ.Τσίπρα, Κουτσούμπα και Βαρουφάκη, ότι εσείς είστε υπεράνω των νόμων και των αποφάσεων του κράτους ή του παρακράτους αν θέλετε και κάνετε του κεφαλιού σας. Την ώρα που φλέγεται ο τόπος, την ώρα που χάνονται ζωές, την ώρα που ο μέγιστος των εγχώριων πολιτικών, ο σύγχρονο Μωυσής ανεβοκατεβαίνει το Αραράτ και αντί για τις πλάκες με τις εντολές κρατάει στα χέρια του κατάκοπος από την υπερπροσπάθεια τα μαγικής δύναμης σωτήρια διαγγέλματα, εσείς να συναθροίζεστε ξεδιάντροπα για να γιορτάσετε δήθεν το πολυτεχνείο. Κι ας ήταν σαφής η απόφαση για την προστασία από την πανδημία για απαγόρευση εκδηλώσεων, ασχέτως και αν υπήρξε και εκείνη η εκ παραδρομής  απαγόρευση για συναθροίσεις άνω των τριών ατόμων σε όλη την επικράτεια. Φαίνεται πως ο τέταρτος και ο πέμπτος θα πλήρωναν για τα καλά τη νύφη. Όπως την πλήρωναν και τότε εκείνοι που δεν εννοούσαν να συμμορφωθούν προς τας υποδείξεις.
Είχατε δεν είχατε τελικά εσείς αναρχομαδούροι το χαβά σας. Μαζευτήκατε υπονομευτές της δημόσιας υγείας μα και της τάξης, άκουσον- άκουσον πέντε-έξι Συριζοαδιόρθωτοι στο κολαστήριο του ΕΑΤ-ΕΣΑ για κατάθεση στεφάνου, άλλοι τόσοι του Βαρουφάκη για τη συμβολική προς την Αμερικάνικη πρεσβεία πορεία, όπως και οι διαχρονικά αμετανόητοι του ΚΚΕ για τον ίδιο σκοπό. Λάβατε, λέει, όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα που συστήνουν οι ειδικοί— αποστάσεις, μάσκες και λοιπά -  Ε και λοιπόν; Υπάρχει ρε κράτος η δεν υπάρχει; Υπάρχουν νόμοι και κυβερνητικές αποφάσεις που ισχύουν για όλους η δεν υπάρχουν; Ποιο πολυτεχνείο και κουραφέξαλα, το κομμάτι σας θέλατε να κάνετε, αντιπολίτευση στο τιτάνιο έργο της κυβέρνησης που αγωνιά νυχθημερόν και ματώνει προκειμένου να προστατέψει τον λαό μας που πηγαίνει ο δόλιος άκλαυτος. Και εμείς ρε στο πολυτεχνείο είμαστε τότε η εν πάση περιπτώσει κάπου εκεί γύρω, αλλά δεν βγήκαμε να διαφημιζόμαστε και να κάνουμε πολιτικές καριέρες. Και ο Άδωνις και ο Μάκης ο Βορίδης με το θρυλικό τσεκούρι εκεί γύρω τριγυρνούσαν για να προστρέξουν στη έσχατη ανάγκη προς βοήθεια των έγκλειστων σπουδαστών και όσων απειλούνταν από μερικά θερμόαιμα παιδιά της ασφάλειας και των άλλων υπηρεσιών που στο κάτω – κάτω διαταγές εκτελούσαν.
Αλλά έτσι είστε εσείς οι αριστεροί και οι άλλοι οι συνοδοιπόροι σας οι λεγόμενοι προοδευτικοί και δημοκρατικοί. Οικειοποιηθήκατε την εξέγερση, όπως οικειοποιηθήκατε και την εθνική αντίσταση για να πουλάτε φούμαρα και ηρωικά- μαϊμού παραμύθια στις επόμενες γενιές, εδραιώνοντας έτσι την ιδεολογική σας ηγεμονία. Κι αυτή η κουφάλα η Ιστορία πώς να την εμπιστευτεί κανείς; Να επιμένει χρόνια τώρα να συμφωνεί με τα λεγόμενα των απάτριδων, των εθνομηδενιστών, των μιαρών.
Αλλά τέρμα όλα αυτά. Μέχρι εδώ. Ύστερα από την δημόσια παρέμβαση ενός ακραιφνούς δημοκράτη και αξίου τέκνου της πατρίδος, του Φ. Κρανιδιώτη, δόθηκε εισαγγελική εντολή  στην Κρατική Ασφάλεια για προκαταρκτική έρευνα. Σε αυτή θα εξεταστεί η περίπτωση τέλεσης αδικημάτων των Τσίπρα, Κουτσούμπα, Βαρουφάκη σε βάρος της δημόσιας υγείας και ασφάλειας της χώρας.
ΥΓ. Σοβαρά τώρα. Ρίγη συγκίνησης και περηφάνιας συνεπήραν τους απανταχού νοσταλγούς της παρακρατικής μετεμφυλιακής παράνοιας, στο άκουσμα της Κρατικής Ασφάλειας. Μνήμες πικρές και οδυνηρές για τους δημοκρατικούς πολίτες, αφού αυτή η ίδια υπηρεσία τότε αναλάμβανε να διορθώσει όπως αυτή ήξερε τους ελαττωματικά σκεπτόμενους για την πατρίδα, την θρησκεία, την οικογένεια.
Ας αναφωνήσουμε Κυριάκο όλοι μαζί. Ζήτω το έθνος. Ζήτω η Κρατική Ασφάλεια.
 

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)